REVIDERM dekorativna kozmetika

Najskuplji nakit koji žena može posjedovati je njena koža!

Obogatite svoju kožu nakitom koji ona zaslužuje: inspiriran Vašom kožom, u suradnji s međunarodnim vizažistom Giovanni Fasiellom, REVIDERM je razvio svoju liniju dekorativne kozmetike. Vodeći računa o inteligentnoj i cjelovitoj brizi za Vašu kožu, REVIDERM Make-Up linija „Skin Jewels“ bazirana je na dragocjenim mineralima i odabranim sastojcima i u potpunosti prati REVIDERM pristup njezi kože.

Budući da se koriste samo najčišći sastojci može se aplicirati čak i na najosjetljiviju kožu te je idealan završetak njege nakon kozmetičkih tretmana kao što je mikrodermoabrazija. Lagana tekstura, pomno odabrani i kombinirani sastojci dopuštaju koži da diše i daju joj zdravi sjaj. Zbog inovativnog koda odabira boja i kombiniranja proizvoda, slaganje idealnog izgleda postaje jednostavno i praktično. Mikromineralni kompleks, dijamantna prašina i dodatni visokokvalitetni sastojci osiguravaju Vašoj koži savršeno prekrivanje i prirodno lijep izgled. Vaša koža zaslužuje najluksuzniji nakit – REVIDERM Make-Up!

U Poliklinici Lege Artis koristimo REVIDERM dekorativnu kozmetiku. Reviderm će vas oduševiti već na prvi pogled, svojom profesionalnošću, ali i elegancijom, a što je najvažnije učinkovitim rezultatima.