Kako se čarolija Božića već nazire u zraku mi smo joj odlučili dodati posebnu notu. Pripremili smo za vas Reviderm božićne pakete. Profinjeni pokloni s kojima će vaša bolja polovica sigurno biti očarana.

Skintelligence kuglica

Ukoliko tražite idealan poklon za blagdane odaberite Reviderm Skintelligence kuglicu za bor u kojoj se nalaze 3 visoko koncentrirane Hyaluron Hydro Balance HD ampule koje će dubinski hidratizirati kožu i dugoročno napuniti skladišta vlage. Zahvaljujući hijaluronu trenutačno je vidljiv učinak zaglađivanja na suhoćom uzrokovane bore i fine linije. Intenzivan prodor vlage u kožu donosi svjež i dugotrajno vitalan izgled i vidljivo smanjene bore. Potražite u Reviderm specijalističkim centrima.

Reviderm-bozicni-paket-002-Lege-Artis

Cellucur kuglica

Idealan poklon ovih blagdana dolazi iz REVIDERM-a. Cellucur kuglica za bor krije u sebi Hydro2 Infusion Serum i Refresh Eye Gel koji će vidno smanjiti fine linije i bore, regulirati količinu vlage i ukloniti tamne kolute ispod očiju. Neka Vaše oči sjaje ovih blagdana!

Reviderm-bozicni-paket-001-Lege-Artis

Zvjezdica maskara

Reviderm mini „Dreams Come True“ maskara u praktičnom pakiranju u obliku zvjezdice savršen je poklon ovih blagdana. Malo pakiranje maskare pronaći će svoje mjesto u svakoj torbici za najluđu novogodišnju noć.Idealan poklon i za one koji još nisu isprobali REVIDERM make-up liniju proizvoda.

Reviderm-bozicni-paket-003-Lege-Artis

...