Prateći svjetske trendove i novosti u radu svjetskih poliklinika, Poliklinika Lege Artis uvidjela je koliko je važno pružiti cjeloviti pristup svakom klijentu. Kako bi rezultati nakon estetskih zahvata bili što bolji odlučili su se uvesti i neinvazivne usluge kojima su zaokružili svoju ponudu u svrhu postizanja još boljih rezultata. Svaku uslugu, kako bi rezultati bili još bolji, prati i uporaba kvalitetne dermokozmetike. U tu svrhu Poliklinika Lege Artis odlučila se za REVIDERM dermokozmetiku.

Znanost posvećena ljepoti

REVIDERM je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Vlastiti mehanizmi zaštite kože se uz pomoć REVIDERM dermokozmetike jače aktiviraju te reagiraju brže. Na taj način prirodni procesi regeneracije kože se stimuliraju te se proces starenja usporava. REVIDERM usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi postigao najvišu kvalitetu. REVIDERM se kao proizvođač dermokozmetičkog sustava za njegu kože obvezao da će proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. U suradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agenti uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije. Visoke standarde jamči stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti. Osim samog izbora aktivnih agenata, za optimalan rezultat odgovorna je i njihova koncentracija. REVIDERM ne čini kompromise te daje koži koliko god joj je potrebno jer samo tako može jamčiti izvrstan i dugotrajan rezultat. U REVIDERM sustavu postoje tri linije kako bi se profesionalno pristupilo njezi svake kože.

REVIDERM skintelligence linija

REVIDERM skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži te daje izvrsne rezultate kada je u pitanju hiperpigmentacija. Nije učinkovita samo u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, već se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju. Linija je obogaćena najkvalitetnijim peptidnim sastojcima koji uz redovito korištenje ublažavaju znakove starenja, reduciraju bore te štite kožu dermamembrana (DMS) sistemom od daljnjeg isušivanja i propadanja stanica.

REVIDERM premium skindesign linija

Kao jedna od inovativnijih kompanija u sektoru, REVIDERM u luksuznom sastavu kombinira vizionarska ostvarenja u istraživanju kozmetički aktivnih agenata s najnovijim otkrićima u dermatologiji. Zahvaljujući tom traženom konceptu, REVIDERM je ušao u novu dimenziju njege kože. Razvojem REVIDERM premium skindesign 4D, kompanija je stvorila ekstravagantnu, jedinstvenu njegu visoke djelotvornosti koja nanovo određuje kozmetičke standarde u borbi protiv procesa starenja kože. Novu REVIDERM-ovu njegu kože visoke djelotvornosti karakterizira njen poseban intenzitet i potpun učinak. Prodire u sve dimenzije kože i selektivno razvija njihove učinke. Osim što njeguje, ona štiti, regenerira i zaustavlja proces starenja kože.

Cellucur cosmeceuticals linija

Cellucur koncept posebno je razvijen za održavanje kože kojoj je potrebna posebna njega. Asortiman za njegu kože nudi učinkovita rješenja za kožu s nesavršenstvima uzrokovanim pubertetom ili hormonima, kuperozom (popucalim kapilarama), nadražajima, celulitom ili ožiljcima. No također je nužno uskladiti uporabu proizvoda s raznim sezonskim utjecajima na kožu. Jednom kad je pojedinačni cilj postignut, Cellucur može nastaviti njegovati kožu s ciljem sprječavanja starenja.

REVIDERM dekorativna kozmetika

Najskuplji nakit koji žena može posjedovati je njena koža!

Obogatite svoju kožu nakitom koji ona zaslužuje: inspiriran Vašom kožom, u suradnji s međunarodnim vizažistom Giovanni Fasiellom, REVIDERM je razvio svoju liniju dekorativne kozmetike. Vodeći računa o inteligentnoj i cjelovitoj brizi za Vašu kožu, REVIDERM Make-Up linija „Skin Jewels“ bazirana je na dragocjenim mineralima i odabranim sastojcima i u potpunosti prati REVIDERM pristup njezi kože.

Budući da se koriste samo najčišći sastojci može se aplicirati čak i na najosjetljiviju kožu te je idealan završetak njege nakon kozmetičkih tretmana kao što je mikrodermoabrazija. Lagana tekstura, pomno odabrani i kombinirani sastojci dopuštaju koži da diše i daju joj zdravi sjaj. Zbog inovativnog koda odabira boja i kombiniranja proizvoda, slaganje idealnog izgleda postaje jednostavno i praktično. Mikromineralni kompleks, dijamantna prašina i dodatni visokokvalitetni sastojci osiguravaju Vašoj koži savršeno prekrivanje i prirodno lijep izgled. Vaša koža zaslužuje najluksuzniji nakit – REVIDERM Make-Up!

U Poliklinici Lege Artis koristimo REVIDERM dekorativnu kozmetiku. Reviderm će vas oduševiti već na prvi pogled, svojom profesionalnošću, ali i elegancijom, a što je najvažnije učinkovitim rezultatima.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Pitaj dr. Čandrlića
Naruči se

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.

Naruči se