Popularnost Venus Legacy radiofrekvencije iznimno je porasla u posljednjih par godina obzirom da se pokazao kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela. Svaka osoba koja se muči s opuštenom kožom, celulitom i pretjeranim masnim naslagama može se podvrgnuti ovom inovativnom tretmanu.

Opis zahvata

Venus Legacy radiofrekvencija nekirurški je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na kojem god dijelu tijela osoba želi postići čvrstu, blistavo glatku kožu. Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak. Ovaj posebni tretman obožavaju i poznate dame diljem svijeta, a neke od njih su Salma Hayek i Cara Delevingne.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, na taj način stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova vlakna elastina. Novi kolagen steže kožu što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Kao prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy radiofrekvencija djeluje na osnovi snage četiriju ključnih tehnologija:

Mulitpolarna radiofrekvencija iznimno brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više razina dubine tkiva. Ova termalna reakcija u ciljanom tkivu stvara umirujuću, terapeutsku toplinsku matricu koja potiče prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšavajući teksturu kože te smanjujući celulit ili bore na licu.

VariPulse tehnologija omogućuje energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gdje uspješno stimulira optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižući tako ozaren i sjajan izgled.

Pulsirajuća elektromagnetska polja putem znanstveno dokazanih regenerativnih svojstava omogućuju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi tretirane kože.

RealTime Thermal Feedback (termalna povratna informacija u stvarnom vremenu) omogućuje praćenje temperature kože kroz cijeli tretman kako bi se osigurao siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

Medicinski kozmetolozi naše Poliklinike često preporučuju i kombinaciju naših tretmana, a sve radi postizanja najboljih rezultata i zadovoljavanja vaših potreba. Često se uz Venus Legacy tretman preporučuje Zerona hladni laser. Zerona tretman idealan je za redukciju masnih stanica. Uvjerili smo se da upravo kombinacija naših tretmana donosi najbolje i najdugotrajnije rezultate.

Kandidati

Kombinacija snage naprednih tehnologija Venus Legacy tretmana omogućuje i neposredna te dugoročna poboljšanja za tijelo. Ovaj tretman je prikladan za osobe koji traže neinvazivne opcije za:

  • Oblikovanje tijela
  • Smanjenje vidljivosti tvrdokornog ili površnog celulita
  • Smanjenje opsega ciljanog tretiranog područja (npr. bedara, abdomena)
  • Zatezanje i učvršćivanje kože
  • Smanjenje neželjenih područja masnih naslaga
  • Ublažavanje strija
  • Prije svakog tretmana u Poliklinici Lege Artis možete doći na konzultacije na kojima ćete saznati sve potrebne informacije te broj tretmana koji vam je potreban.

Priprema

Prilikom svakog prvog tretmana naši specijalisti pregledavaju vaša pregledaju kritična područja te se fotografiraju i mjere kako bi se kasnije lakše pratio napredak. Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata te zdravstveno stanje. Broj tretmana varira od osobe do osobe, a najbolji rezultati postižu se redovitim dolascima.

Tijek zahvata

Čim se udobno smjestite na krevet za tretmane, operator će nanijeti gel na vašu kožu. Taj gel pomaže instrumentu da klizi po površini kože. Odabire se ispravna veličina instrumenta te tretman započinje blagim i neprestanim pokretima po površini kože. Osjećaj je usporediv s ugodnom toplom masažom.

Zbog ovog osjećaja potičemo naše klijente da zatvore oči te iskoriste to vrijeme za opuštanje i uživanje u tišini. Tretmani traju ovisno o području tretmana, a rezultate možete očekivati kako tretmani napreduju.

Mjere opreza

Radiofrekvencija i magnetski impulsi koriste se godinama u medici te su dokazano sigurne tehnologije. Nema nikakvih posljedica osim odličnog izgleda.

Paket

Trenutno u ponudi imamo poseban paket tretmana. Ako se naručite na paket od 5 tretmana, jedan tretman dobijete gratis.

U suradnji s bankama naša Poliklinika osigurava i mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Pitaj dr. Čandrlića
Naruči se

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.

Naruči se