Zerona je prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo i celulit bez do sada zabilježenih negativnih nuspojava. Mnogobrojnim kliničkim studijama dokazana je uspješnost procedure Zerona lasera na preoblikovanje tijela te ja kao takav jedini odobren od FDA i medicinski certificiran za oblikovanje tijela koji bezbolno smanjuje obujam tijela i uklanja masnoće iz tijela bez operacije!

Opis zahvata

Zerona je neinvazivna procedura za oblikovanje tijela koja koristi Erchonia ® LOW Laser Scanner. Mnogobrojnim kliničkim studijama je prikazano kako Zerona low laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani.

Stvarajući poru na masnoj stanici sadržaj masne stanice izlazi van te se stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje smanjenje obujma trbuha, bokova i bedra. Masne stanice nisu oštećene prilikom procesa a tisuće pacijenata isprobalo je ovaj tretman i u prosjeku su izgubili 9.2 centrimetra u području struka.

Kandidati

Skoro svatko je kandidat za oblikovanje tijela laserom Zerona. Čak i ljudi koji nisu debeli mogu gubiti željene centimetre u obujmu. Ukoliko vas muči višak na nekom dijelu tijela kojeg ne možete ukloniti raznim dijetama, vježbanjem te niste spremni za kirurški zahvat poput liposukcije ovo je tretman za vas. Zerona tretmani su dokazano efektivni u kliničkim studijama na trbuhu, bokovima i bedrima.

Priprema

Prilikom svakog prvog tretmana potrebno je doći na konzultacije na kojima se detaljno pregledaju kritična područja te se fotografiraju i mjere kako bi se kasnije lakše pratio napredak.

Tijek zahvata

Prilikom svakog prvog tretmana potrebno je doći na konzultacije na kojima se detaljno pregledaju kritična područja te se fotografiraju i mjere kako bi se kasnije lakše pratio napredak. Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje željenih rezultata te zdravstveno stanje. Broj tretmana varira od osobe do osobe, a najbolji rezultati postižu se redovitim dolascima i obavljanjem minimalno 6 tretmana koje je potrebno napraviti u dva tjedna.

Preporučljivo je da se termini ne preskaču. Prilikom početka odlaska na tretmane sa Zerona laserom važno je da se posvetite preporučenim lifestyle protokolima koji uključuje najmanje 6 tretmana svaki drugi dan u trajanju od 30 minuta i ne dostižu više od 72 sata između tretmana.

Za vrijeme svakog tretmana specijalist u Poliklinici postavit će vam laserske diode na željena područja. Nakon laserskog tretmana slijedi tretman limfne drenaže, kako bi se masnoća što bolje eliminirala iz tijela. Limfnom drenažom, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa (bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica) tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari i mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

Oporavak

Tokom tretmana nećete osjećati nelagodnost, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti. Za najbolje rezultate preporučljivo je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), nastaviti jesti zdravo i vježbati – što može uključivati bilo kakvu tjelesnu aktivnosti u trajanja od najmanje 30 minuta dnevno, poput hodanja, ne konzumirati alkohol i kofein. Alkohol i kofein usporavaju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat.

Po čemu se zerona tretmani razlikuju od drugih tretmana?

Zerona laser je jedini na tržištu koji je u potpunosti siguran i efektivan neinvazivni tretman za smanjenje obujma tijela. Ne postoji mogućnost za ozljede.
Za razliku od tretmana Zerona laserom liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože koristeći cannulu i asistenciju vakuuma. Liposukcija može biti provedena koristeći opću anesteziju ili lokalnu anesteziju. Zerona tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode sa low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Nema potrebe za korištenjem anestezije kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema i lijekova protiv boli.

Mjere opreza

Zerona tretman ne preporučamo osobama koje imaju bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen Pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantaciju organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

Tretman se također ne preporuča osobama koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti, Hepatitis A,B,C te osobama koje uzimaju steroide.

Paket

Laserski tretmani su u Poliklinici Lege Artis su podijeljeni po regijama tijela. U suradnji s bankama Poliklinika Lege Arist osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Više o podjeli tretmana, načinima plaćanja i cijenama možete saznati ovdje.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.