reviderm-lege-artis

Novost u ponudi Poliklinike Lege Artis, na oduševljenje pripadnica ljepšeg spola, je beauty corner uz medicinsku kozmetiku Reviderm – visoko kvalitetnim proizvodima s velikim udjelom aktivnih sastojaka a koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata. Za one koji još ne znaju ništa o ovome, radi se o ekstenziji profila gdje je sada moguće dobit cjeloviti tretman, od tretiranja ožiljaka i kapilara do regeneracije i pomlađivanja kože lica.

Poliklinika Lege Artis za svoje je klijente odabrala četiri različita Reviderm tretmana uz pomoć kojih možete, na siguran način, vratiti potrebnu njegu i svjež izgled u ovim zimskim mjesecima, a koje preporučujemo kao idealan poklon u ovom predblagdanskom ozračju!

Reviderm EYE care + makeup

S vremenom naša koža stari a oko očiju se sve više naziru bore „smijalice“ . Stres i nedostatak sna samo su od nekih uzroka kada se budimo s „jastučićima“ ispod očiju ili tamnim podočnjacima. Reviderm EYE care tretman će u kratkom roku regenerirati osjetljivo i zahtjevno područja oko očiju i otvoriti pogled. Ovim tretmanom izravnavaju se sitne linije i bore, a umorna i dehidrirana koža oko očiju intenzivno se snabdijeva vlažnošću i hijaluronskom kiselinom. Istovremeno, preveniraju se znakovi starenja kože i ona dobiva novu svježinu.

Reviderm classic tretman + makeup

Za čistu kožu i regeneraciju pripremili smo tretman uz koji ćete postići i blagi lifting efekat. Tretman se sastoji od mikrodermoabrazije (Reivderm skin pelerom) i ultrazvučnog tretmana. REVIDERM Skin Peeler mikroderomabrazija uklonit će rožnati sloj kože i omogućiti rast novih, zdravih stanica, a tretman ultrazvukom će zatim smiriti kožu lica i potaknuti stvaranje novog kolagena. Ovaj tretman je idealan da u kratkom vremenu nahranite kožu, vratite zdrav izgled i zabljesnete.

Cellucur viva tretman+makeup

Visokokvalitetni tretman za revitalizaciju kože. Odličan je za umornu, grubu kožu i kožu pušača kojoj je potrebna svježina! Ovaj tretman ima drenažni efekt, stimulira protok limfe i podržava izbacivanje toksina. Trenutno prokrvljuje stanice i sitne kapilare baš kao prilikom vježbanja. Nakon tretmana koža je svježa, glatka i elastična.

Blagdanski makeover uz Jane Iredale

Istaknite ono najljepše na sebi! Jane Iredale mineralni makeup, jedan je od rijetkih mineralnih brandova dostupnih na hrvatskom tržištu. Poznat i kao “skin care makeup”. Jane Iredale proizvode zbog njihovih prednosti nad klasičnim makeup brandovima preporučuju dermatolozi i plastični kirurzi diljem svijeta.

Kako je vrijeme darivanja odaberite i prepustite se jednom od tretmana pomlađivanja i uljepšavanja za sebe ili iznenadite nekog vama dragog.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz naše tretmane kontaktirajte nas na 031 325 676 ili putem kontakt forme koja se nalazi na linku OVDJE.

...