APSOLUTNO ČIST BIOLOŠKI MATERIJAL

Jedna od glavnih odlika Neauvia Organic filera jest apsolutno čisti biološki materijal – hijaluron se dobiva iz Bacillus subtilisa, a ne kao do sada iz Streptoccusa. Bacillus subtilis je nepatogena bakterija koja ne proizvodi toksine te ne izaziva nikakvu imunološku reakciju.

Za razliku od proizvodnje dosadašnjih hijuronskih filera, koji se dobivaju kemijskim rušenjem stanične membrane bakterije Streptocuccusa prilikom čega se koristi veliki broj kemijskih supstanci i otapala (čiji ostaci ostaji i u konačnom hijaluronu), način proizvodnje Neauvia Organic filera je potpuno prirodan – procesom koji se bazira na purifikaciji vodom.

Nikakve kemikalije se u procesu ne koriste, a Bacillus subtilis ekstrahira čisti hijaluron kao rezultat ovakvog novog načina proizvodnje.

NOVI INOVATIVNI SASTOJCI

Neauvia Organic fileri nisu samo dermalni fileri (punjači bora) već su to ujedno i biostimulatori zbog svojih aktivnih sastojaka: glicina i prolina – neesencijalnih aminokiselina, potrebnih za sinzetu kolagena koji potiču neokolagenozu (stvaranje novog kolagena, primarno tipa 1) te kalcij hidroksiapatita. Oba sastojka, svaki na svoj način, utječu na sintezu kolagena i samim time imaju snažan anti-aging učinak.

Neauvia Organic fileri imaju DVOSTRUKI UČINAK:

  • Za punjenje bora
  • Za biostimulaciju i poticanje stvaranja kolagena te dugoročni anti-aging efekt

NOVI NAČIN UMREŽAVANJA HIJALURONA

Novost je i PEG umrežavanje hijaluronske kiseline: pojednostavljeno, način umrežavanja kod Neauvia Organic filera štiti kožu od mogućih imunoloških reakcija našeg organizma. PEG štiti od prevelike stimulacije imunostanica u tijelu, sprječava stvaranje granuloma i kronične upale te reakcije imuno sustava na injektiranje filera. Također odlaže degradaciju i bioapsorpciju injektiranog filera. Zbog korištenja PEG-a, Neauvia Organic fileri su prvi i trenutno jedini biomimetički fileri na svijetu.

NOVE KARAKTERISTIKE FILERA

Nove karakteristike hidro gela kod Neauvia Organic filera omogućuju trostruku aktivnost prilikom injektiranja:

  • OBLIKOVANJE volumena kože
  • RESTRUKTURIRANJE kože u srednjem dijelu
  • BIOAKTIVACIJA u površinskom dijelu kože

K tome, hidrogel Neauvia Organic filera je više viskozan od dosadašnjih filera, što znači da je otporan na sve vrste mehaničkog stresa, a k tome, potrebno ga je i manje injicirati za isti učinak kao s dosadašnjim filerima.

TERMOSTABILNI FILERI

Neauvia Organic fileri izrazito su termostabilni što znači da se mogu bez problema izvoditi i ljeti, prilikom visokih temperatura te kombinirati s drugim aparativnim tehnikama koje zagrijavaju kožu (npr. radiofrekvencija koja zagrijava kožu do 42 stupnja) bez straha od oštećenja ili gubitka injekitiranog materijala.

FILERI ZA ŽENE I MUŠKARCE

Neauvia Organic su prvi hijaluronski fileri s posebno formuliranim linijama za žene i muškarce uzimajući u obzir drugačiji biološki sastav ženske i muške kože te učinke starenja na kožu kod žena i muškaraca.

  • NEAUVIA ORGANIC FILERI ZA ŽENE

Linija filera za žene

  • NEAUVIA ORGANIC FILERI ZA MUŠKARCE

Linija filera za muškarce

PAKETI

U suradnji s bankama, Poliklinika Lege Artis osigurava mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata.

Više o načinima plaćanja i cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku

FOTOGRAFIJE – PRIJE I POSLIJE

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.