Osvježite svoju ljepotu stimulacijom vlastitoga prirodnog kolagena. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, Ellansé™ ne samo da korigira bore i nabore, već i stimulira Vaš vlastiti kolagen i tako doista djeluje na osnovne uzroke starenja lica, a njegovi postupni i dugotrajni učinci daju Vam prirodan i mladolik izgled.

ELLANSÉ™ je idealan tretman i za žene i za muškarce svih dobi.

Opis zahvata

Zahvat traje 30-ak minuta. Zahvat je minimalno je invazivan, gotovo bezbolan. Rezultati nakon prve aplikacije traju od 1 do 4 godine ovisno o strukturi kože i gustoći preparata. Injiciranjem filera postiže se ne samo popunjavanje bora i vraćanje izgubljenog volumena, već i hidratacija kože zbog retrakcije (povlačenja) molekula vode.

Dokazano je, također, da dovodi i do regeneracije kolagena kao i stvaranja novog.

Može se koristiti za nazolabijalne bore, jagodice, obraze, bore oko očiju, čela, vrata kao i za popunjavanje usnica i korekciju kontura brade.

Korisni učinci zahvata su: preoblikuje i konturira, neutralizira znakove starenja, pruža prirodniji i mladolik izgled.
Dovoljan je samo jedan tretman filerom ELLANSÉ™ da biste odmah ostvarili vidljive rezultate i dugotrajnu korekciju, što ELLANSÉ™ čini cjenovno učinkovitim tretmanom koji nudi izvrsnu vrijednost za novac

Kandidati

Uz genetiku, nastanku bora pogoduje i način života – pušenje, nedovoljno sna, svakodnevni stres, izloženost atmosferskim i klimatskim utjecajima…
Postupno fiziološko starenje tkiva počinje već od 25-te godine i upravo je tada najbolji trenutak za prevenciju nastanku bora.

Srednja, tzv. ‘zlatna’ životna dob upravo je vrijeme kad znaci dobi postaju vidljivi, a najmanje su poželjni. Sigurni smo u sebe, samopouzdani, uspješni, želimo to i zadržati i naravno – prijelaz 40-ih u 50-te godine, početak 60-ih: gubitak masti i opuštanje kože uslijed gravitacije mogu pretvoriti bore u nabore. Dobro se osjećamo, ali nam treba mali poticaj jer i dalje želimo biti privlačni i svježi.

ELLANSÉ ™ je savršen izbor za one koji žele: odmah vidljive rezultate, siguran i učinkovit tretman, prirodan i svjež izgled, cjenovno učinkovit tretman, revitalizaciju i obnovu čvrstoće kože, prirodnom stimulacijom kolagena, dugotrajne učinke bez potrebe za višestrukim, tretmanima za njihovo održavanje.

Priprema

Prije samog tretmana liječnik obavlja detaljne konzultacije s klijentom kako bi točno razumio želje i zahtjeve. Ovisno o stanju i mogućnostima odabire se plan tretmana da bi u što bolje ispunio očekivanja klijenta.

Sama priprema obuhvaća skidanje šminke i nanošenje anestetske kreme. Po potrebi je moguća primjena lokalne anestezije.

Tijek zahvata

Jedan tretman traje približno 30 minuta, nakon čega se odmah možete vratiti svom svakodnevnom životu.

Koža će Vam odmah izgledati prirodno i glatko, a učinci mogu potrajati od1 do 4 godine, ovisno o tome koji Vam filer ELLANSÉ™ liječnik preporuči. Korekcija traje koliko i djelovanje odabranog filera.

Oporavak

Crvenilo nestaje obično nakon nekoliko sati, dok se otok i podljev obično povuku kroz nekoliko dana.

Mjere opreza

Preporučuje se izbjegavati vruće kupke i intenzivnu tjelovježbu tijekom 24 sata, kao i prekomjerno izlaganje suncu i UV zračenju tjedan dana nakon tretmana.

Nuspojave / komplikacije

Kao i kod svake injekcije, mogu se javiti nuspojave kao što su lokalizirano crvenilo, svrbež i nastanak modrica.

Paket

Paket podrazumijeva cijenu samog preparata, pripremu, sam postupak tretmana i – ukoliko je to potrebno – kontrolu nakon 2 tjedna. U našoj Poliklinici, ako želite, možete napraviti i posebne tretmane koji će pospješiti rezultate i dugotrajnost dermalnih filera..

U suradnji s bankama Poliklinika Lege artis osigurava mogućnost plaćanja kreditnom karticom jednokratno ili obročno – na rate.

FOTOGRAFIJE – PRIJE I POSLIJE

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.