Od osamdesetih godina prošlog stoljeća mesoestetic uporno radi na razvoju i usavršavanju proizvoda za liječenje čitavog niza kožnih promjena i poremećaja.

Preparati su podijeljeni u tri skupine. Prva skupina se primjenjuje isključivo u liječničkim ordinacijama i klinikama pod budnim okom specijalista. Druga skupina je po svom sastavu i načinu primjene prikladna za kozmetičare, ona treća skupina i većini nas najinteresantnija je namijenjena kućnoj upotrebi što kao post tretmanska njega što kao preparati za svakodnevnu njegu kože.

Problematika

Klinička slika melasme, hiperpigmentacija, akni se lakoćom poboljšava s Dermamelanom, Cosmelanom odnosno Acnelanom. Mesoestetic kemijski pilinzi su ponosni nositelji „BEST PEEL OF THE YEAR” nagrade i to dvije godine za redom. Uz sve to povratne informacije klijenata koji su primijenili neke od spomenutih tretmana su izvanredne

Mesoestetic profesionalni intenzivni medicinski tretmani nude rješenje za:

  • Liječenje svakog stadija starenja kože,
  • Liječenje depigmentacija te održavanje hiperpigmentacija pod kontrolom,
  • Intenzivno liječenje kože sklone akutnim oboljenjima.
  • Bogata je velikim koncentracijama aktivnih sastojcima koji su jednostavni i sigurni za uporabu.

Indikacija

Ako Vas pogađa starenje kože i negativni efekti sunca onda je antiageing linija za osobnu upotrebu Vaš novi najbolji prijatelj. Ovisno o indikacijama Energy C, Collagen 360, Radiance DNA, Stem Cell, Ultimate W+ stavlja Vam na raspolaganje visoku koncentraciju aktivnih sastojaka.

Paket

Paket uključuje konzultacijski pregled s doktorom u vidu analize stanja kože i preporuke najboljeg rješenja. Podrazumijeva cijenu preparata, pripremu te sam postupak tretmana. Također, ukoliko je to potrebno, kontrole. Pacijentu se pristupa individualno i na temelju detektiranih nepravilnosti izrađuje se paket namijenjen rješavanju istih.

U suradnji s bankama Poliklinika Lege Artis osigurava mogućnost beskamatnog plaćanja na rate.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.