PERFECTHA ® je najnovija generacija filera na bazi hijaluronske kiseline koja daje prirodne i dugotrajne rezultate.

Proizvodi iz linije Perfectha su sterilni gelovi izrađeni od hijaluronske kiseline neživotinjskog podrijetla, stabilizirane za injiciranje u kožu radi korekcije linija, bora i nabora na licu te povećanja volumena usana i oblikovanja crta lica.

Perfectha ® fileri obnavljaju volumen i punoću kože radi korekcije umjereno dubokih do dubokih bora i nabora na licu (kao što su nazolabijalne bore) i obrazima te volumena usana. Koža će Vam biti popunjena, lijepa i zdrava izgleda, a volumen lica obnovljen.

Perfectha ® se preporučuje za korekciju plitkih, umjereno dubokih ili dubokih bora na licu i gubitka volumena uzrokovanih prirodnim starenjem.

Ispitivanja su pokazala da učinci filera Perfectha ® obično traju približno 18 mjeseci. Na tretmane možete odlaziti do dvaput godišnje. Ponavljanje tretmana prije nego što se gel posve razgradi može pridonijeti dugoročnom učinku.

Opis zahvata

Zahvat traje 30-ak minuta. Zahvat je minimalno je invazivan, gotovo bezbolan.

Rezultati nakon prve aplikacije traju od 18 mjeseci. Injiciranjem filera postiže se ne samo popunjavanje bora i vraćanje izgubljenog volumena, već i hidratacija kože zbog retrakcije (povlačenja) molekula vode. Dokazano je, također, da dovodi i do regeneracije kolagena kao i stvaranja novog.

Može se koristiti za nazolabijalne bore, jagodice, obraze, bore oko očiju, čela, vrata kao i za popunjavanje usnica i korekciju kontura brade.

Korisni učinci zahvata su: preoblikuje i konturira, neutralizira znakove starenja, pruža prirodniji i mladolik izgled.

Dovoljan je samo jedan tretman filerom Perfectha ® da biste odmah ostvarili vidljive rezultate i dugotrajnu korekciju.

Kandidati

Uz genetiku, nastanku bora pogoduje i način života – pušenje, nedovoljno sna, svakodnevni stres, izloženost atmosferskim i klimatskim utjecajima…

Postupno fiziološko starenje tkiva počinje već od 25-te godine i upravo je tada najbolji trenutak za prevenciju nastanku bora.

Srednja, tzv. ‘zlatna’ životna dob upravo je vrijeme kad znaci dobi postaju vidljivi, a najmanje su poželjni. Sigurni smo u sebe, samopouzdani, uspješni, želimo to i zadržati i naravno – prijelaz 40-ih u 50-te godine, početak 60-ih: gubitak masti i opuštanje kože uslijed gravitacije mogu pretvoriti bore u nabore. Dobro se osjećamo, ali nam treba mali poticaj jer i dalje želimo biti privlačni i svježi.

Priprema

Prije samog tretmana liječnik obavlja detaljne konzultacije s klijentom kako bi točno razumio želje i zahtjeve. Ovisno o stanju i mogućnostima odabire se plan tretmana da bi u što bolje ispunio očekivanja klijenta.

Sama priprema obuhvaća skidanje šminke i nanošenje anestetske kreme. Po potrebi je moguća primjena lokalne anestezije.

Prije primjene filera Perfectha ® nije potrebno provoditi nikakva testiranja, ali ipak treba poduzeti neke mjere opreza prije tretmana. Izbjegavajte uzimanje aspirina i nesteroidnih protuupalnih lijekova. Isto tako, ako ste nekada imali herpes na licu, razgovarajte o tome sa svojim liječnikom. On će Vam možda propisati lijek kako bi spriječio njegovu ponovnu pojavu.

Tijek zahvata

Jedan tretman traje približno 30 minuta, nakon čega se odmah možete vratiti svom svakodnevnom životu.

Koža će Vam odmah izgledati prirodno i glatko, a učinci mogu potrajati do 18 mjeseci.

Oporavak

Crvenilo nestaje obično nakon nekoliko sati, dok se otok i podljev obično povuku kroz nekoliko dana.

Mjere opreza

Filer Perfectha ® koriste dermatolozi i plastični kirurzi diljem svijeta od 2007. godine. Dok se crvenilo ili oteklina ne povuku, treba izbjegavati sunčanje i aktivnosti na otvorenome po hladnom vremenu. Ako ste trudni, dojite ili imate manje od 18 godina, ne preporučuje se tretman filerom Perfectha®

Nuspojave / komplikacije

Kao i kod svake injekcije, mogu se javiti nuspojave kao što su lokalizirano crvenilo, svrbež i nastanak modrica. Postoji ograničen rizik od alergijske reakcije.

Perfectha ® je biokompatibilna i stoga ne zahtijeva alergološko testiranje.

Paket

Paket podrazumijeva cijenu samog preparata, pripremu, sam postupak tretmana i – ukoliko je to potrebno – kontrolu nakon 2 tjedna. U našoj Poliklinici, ako želite, možete napraviti i posebne tretmane koji će pospješiti rezultate i dugotrajnost dermalnih filera..

U suradnji s bankama Poliklinika Lege artis osigurava mogućnost plaćanja kreditnom karticom jednokratno ili obročno – na rate.

FOTOGRAFIJE – PRIJE I POSLIJE

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.