PRIMELASE LASERSKO UKLANJANJE DLAČICA – BRZO, UČINKOVITO I BEZBOLNO

Život bez britvica, čupkanja i stalnih depilacije voskom je moguć – pozdravite se zauvijek sa zastarjelim metodama i svim neugodnim nuspojavama kao što su urasle i upaljene dlačice, ožiljci, stalne iritacije i svrbež i sl.

Do nedavno, laserske su epilacije bile bolne i manje učinkovite, no dolaskom najnovijeg diodnog lasera – Primelase Excellence by Sinclair, u Poliklinici Lege Artis na raspolaganju vam je trenutno  najtraženiji i najučinkovitiji laser za trajno i bezbolno uklanjanje dlačica!

Ono što, uz bezbolnost, ovaj laser izdvaja od ostalih je oznaka medical device – što znači da je uređaj namjenjen korištenju isključivo u medicinskim ustanovama i jamči visoku razinu sigurnosti i profesionalnosti.

Vrhunska izvedba – vrhunski rezultati

Primelase Excellance je jedan od najbržih i najefikasnijih medicinskih trajnih tretmana uklanjanja dlačica na tržištu. Njegova napredna diodna laserska tehnologija uklanja neželjene dlake s lica i tijela neovisno o tipu kože i tijekom cijele godine – čak i ljeti i na preplanuloj koži! Primelase djeluje nanošenjem snažnog snopa svjetlosti koji precizno cilja pigment u folikulu dlake (melanin), uzrokujući toplinsko uništenje stanica koje su odgovorne za rast dlake.

Primelase Excellence je jedinstveni je diodni laser velike snage koji nudi neusporedive prednosti zahvaljujući zaštićenoj, patentiranoj tehnologiji, koja osigurava najučinkovitije uklanjanje dlačica bez prisustva boli. Tretman laserskog uklanjanja dlačica je medicinski postupak diodnim laserom kontrolirane valjne duljine od 810nm.

Primelase tretmani su:

 • Brzi i učinkoviti
  Zbog svoje velike snage i energije koja je usmjerena izravno na folikul dlake, potrebno je svega par minuta po tretmanu, ovisno o regiju koja se tretira

 • Za sve tipove kože i tijekom cijele godine
  Njegova napredna tehnologija omogućuje tretiranje neovisno o tipu kože, čak i ljeti

 • Tretman je ugodan
  Integrirana Crystal Freeze tehnologija kontaktnog hlađenja jamči ugodne tretmane, istovremeno štiteći okolnu tkivo od ozljeda

 • Velika snaga za veliku brzinu (do čak 4800 W s 810nm aplikatorom)
  Što omogućuje puno brže i bolje rezultate, uz potpuno bezbolne tretmane.

 • Čak 4 valne duljine
  Odgovarajuća valna duljina za svaki tip kože i tretmane kroz cijelu godinu

 • Statički i dinamički način rada za sve regije na tijelu
  Kratki impulsi omogućuju optimalnu temperaturu koju treba postići da bi oštetila folikul dlake, bez oštećenja kože, uz minimalnu nelagodu, čak i kod klijenata s velikom gustoćom dlaka i tamnijom kožom.

 • Trenutno najefikasniji bezbolni laser na tržištu
  Uz potpuno bezbolni Primelase tretman, moguće je ukloniti naželjene dlačice u svega 6 tretmana

Primelase tretmani prikladni su za jedinstvene potrebe svakog pojedinca, te jamče apsolutnu sigurnost, brzinu i učinkovitost, bez vremena potrebnog za oporavak.
Tretman je dizajniran na način da se prilagodi svim regijama (lice i vrat, pazusi, bikini zonu, ruke, noge, prsa i leđa kod muškaraca.)

Uklanjanje dlačica izvodimo pomoću dva načina rada – statički i dinamički mod.

 • Statički mod je precizan i maksimalno učinkovit – pruža veću energiju pri nižoj stopi ponavljanja, što rezultira višom kliničkom učinkovitošću i manjim brojem tretmana.
 • Dinamički mod je vrlo brz i siguran, a uz visoku frekvenciju i više prelazaka tretiranog područja vrlo je efikasan u trajnom smanjivanju dlačica. Postiže visoku prosječnu snagu te potpunu pokrivenost tretiranih regija.

Tretmani Primelase laserom uistinu su brzi, a time i idealni za sve one koji nemaju vremena za dugotrajne tretmane, bolne depilacije i sl.

Duljina trajanja tretmana (ne uključujući pripremu):

Ruke: 3 minute
Potkoljenice: po 3 minute
Pune noge: 5-6 minuta
Prsa/leđa: 1,5 minuta
Prsa + trbuh: 2 minute

Ponuda je namjenjena aktivnim muškarcima i ženama svjesnih svog tijela, onima koji vježbaju, treniraju, trče, plivaju, bave se fitnessom i sl. Ponuda je prihvatljiva srednjoškolcima i studenticama, mamama, običnim ženama – svima vama koji tražite efikasno, bezbolno i trajno rješenje.

Q&A

KAKO FUNKCIONIRA PRIMELASE?

Primelase koristi diodnu lasersku tehnologiju kako bi pružio najučinkovitiji tretman uklanjanja dlačica za sve tipove kože maksimizirajući rezultate, a uz to istovremeno jamči sigurnost za vašu kožu. Jednostavnije rečeno, laser proizvodi vrlo intenzivno svjetlo specifične “boje” (valna duljina) koje selektivno i intenzivno zagrijava pigmente u folikulu dlake, izbjegavajući druge dijelove kože (na sličan način kao što sunce zagrijava više crnu površinu nego bijelu). Tijekom vremena, ova toplina trajno oštećuje strukture folikula dlake i na taj način  utječe na smanjenje vidljivih dlačica.

Jesam li ja kandidat za Primelase tretman?

Primelase se može izvoditi na svim tipovima kože i tijekom cijele godine, pa čak i preplanuloj koži. Vrlo je učinkovit čak i na zaostalim tankim dlačicama kojih se s mnogim drugim laserskim tretmanima nije moguće riješiti.

Svaki pacijent je kandidat za uklanjanje dlačica Primelaseom, osim ako nemate određeno stanje koje vašu kožu čini osjetljivom na svjetlost ili uzimate lijekove koji vašu kožu čine osjetljivom na svjetlost. Također, ako ste trudni, preporučuje se da ne provodite laserske tretmane uklanjanja dlačica jer hormonalne promjene u vašem tijelu mogu izazvati neželjene reakcije na koži izložene laserskom tretmanu.

Da li je potrebna posebna priprema prije tretmana?

Kako bi se pripremili za tretman, savjetujemo vam sljedeće:

 • Molimo da obrijete dlačice jedan dan prije tretmana
 • Dlačice nemojte čupkati, depilirati voskom, šećernom pastom ili električnim epilatorom barem nekoliko tjedana prije tretmana
 • Izbjegavajte izravno izlaganje suncu barem tjedan dana prije i nakon tretmana
 • Prije samog tretmana potrebno je uklonite šminku i dezodorans

Kako se izvodi tretman?

Prije početka tretmana, provjerit ćemo regiju koja je namjenjena za tretiranje te postaviti vam nekoliko koja će pomoći da se jasno identificira pravi tip vaše kože. Kako bi se osigurao savršen kontakt s kožom, nanosi se tanki sloj bezbojnog ultrazvučnog gela. Ovisno o tipu kože, boji i gustoći dlake, odabire se najsigurniji i najučinkovitiji modalitet korištenja: statični ili dinamički.

Tijek zahvata

Nakon nanošenja gela, ručni aplikator prislanja se na kožu i pomiče preko područja koje se tretira. Laser emitira impulse energije koje klijent može osjećati poput laganih uboda. Zahvaljujući Crystal Freeze tehnologiji, klijent tijekom tretmana osjeća lagano hlađenje što tretman čini ugodnim i bezbolnim.

Da li je tretman bolan?

Tretman uklanjanja dlačica Primelaseom ne bi trebao biti bolan iako neki pacijenti mogu osjetiti nelagodu povezanu s toplinom uzrokovanom laserskom interakcijom s tkivom ili uzrokovanom hlađenjem koje se koristi za zaštitu površine kože. Tijekom cijelog tretmana pratimo vaše reakcije i provjeravamo vašu udobnost te ukoliko je potrebno, prilagođavamo parametre kako bi osigurali najbolje rezultate i vaše potpuno zadovoljstvo.

 

Kako da znam da li je tretman pravilno izveden?

Mnogi laserski proizvodi za uklanjanje dlačica obećavaju slične rezultate kao što ih jamči Primelasea, ali ih ne ispunjavaju. U razgovoru s nama možete saznat naša iskustva i iskustva naših klijenata. Jedan od pokazatelja ispravnog izvođenja tretmana je blaga iritacija folikule dlake, uključujući crvenilo i vrlo laganu upalu oko folikula odmah nakon tretmana te blagi miris spaljene dlake.

Nikada ne biste trebali doživjeti opekline, mjehuriće ili bilo kakav štetni učinak nakon Primelase tretmana, no ukoliko osjetite bilo kakve neočekivane simptome tijekom ili nakon vašeg tretmana, molimo vas da nas obavijestite.

Njega nakon tretmana?

Ne postoji posebna njega nakon tretmana koju trebate slijediti osim izbjegavanja izravnog izlaganja suncu, upotrebe pilinga i losiona za samotamnjenje da ne bi  došlo do eventualne iritacije kože, te nije preporučeno korištenje prekomjerne topline – poput vrućih kupki, jacuzzija ili sauna nekoliko dana nakon tretmana.

Koliko je potrebno tretmana i koliko često?

Primalese, kao i drugi laserski tretmani uklanjanja dlačica, djeluje uništavajući samo postotak stvarnih dlačica. Dlake na našem tijelu rastu različitom brzinom stoga u bilo kojem trenutku, imamo dlačice koje rastu u različitim fazama na istom području. Primelase cilja dlaku u aktivnoj fazi što znači da će samo dlaka u ovoj fazi biti eliminirana tijekom tretmana. Pri sljedećem tretmanu eliminirat će se drugi postotak dlaka u ovoj fazi. Samo s ponovljenim tretmanima moguće je osigurati da se postigne vidljivo smanjenje kose.

Iako su rezultati individualni, za maksimalni rezultat preporučeno je napraviti minimalno 6 tretmana kako bi se tretmanom obuhvatile sve dlačice.  Učestalost tretmana ovisi o području koja se tretiraju, jer dlaka ne raste podjednakom brzinom na svim područjima.

Preporuka je prva 3 tretmana obaviti s razmakom od 2 mjeseca, 4. i 5. tretman jednom mjesečno, a nakon toga svaka 3 mjeseca kako bi se dalo vremena za rast zaostale dlake.

Da li tretman Primalese trajno uklanja dlačice?

Primalase postupno, kroz ponavljanje tretmana trajno uklanja aktivne folikule trajno (dlaka u fazi rasta anagena). Postoje čimbenici koji nakone određenog vremena mogu aktivirati tretnutno neaktivne folikule kao što su hormonske promjene i sl.

Da li je tretman pogodan za sve tipove kože?

Da, Primelase je siguran i učinkovit za sve tipove kože tijekom cijele godine jer je siguran i učinkovit za izvođenje čak i na preplanuloj koži.

Zašto baš Primelase Excellance?

Nova diodna laserska platforma Primelase Excellence prva je i jedina koja jamči maksimalnu snagu, pružajući najbolje performanse i trajne rezultate – bez boli.  Radi se o trenutno najjačem diodnom laseru na tržištu i vrlo smo ponosni što smo jedna od rijetkih poliklinika koja ga može ponuditi svojim klijentima!

Ukoliko već duže vrijeme razmišljate o glatkoj koži bez neželjenih dlačica, nazovite nas i rezervirajte svoj termin BESPLATNIH KONZULTACIJA. Naš će vam stručni tim sa zadovoljstvom objasniti tijek tretmana te vas informirati o pripremi prije te njezi nakon tretmana.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.