POLIKLINIKA LEGE ARTIS NUDI PRVO NEINVAZIVNO RJEŠENJE 2 U 1 ZA TIJELO

MEDICINSKI TRETMANI NEINVAZIVNOG OBLIKOVANJA TIJELA, EMSCULPT NEO®

Revolucionarna kombinacija tehnologija za rješavanje problema slabih mišića i potkožne masti.

Poliklinika Lege Artis predstavlja potpuno novi pristup oblikovanju tijela, EMSCULPT NEO, prvi i jedini postupak za uklanjanje masnih stanica i neinvazivnu izgradnju mišića posebno dizajniranom i patentiranom kombinacijom istodobne emisije radiofrekvencije i visoko intenzivnih fokusiranih elektromagnetskih valova u jednoj terapiji. Krajnji rezultat je smanjenja masti i stimuliranje rasta mišića od bilo kojeg pojedinačnog zlatnog standardnog postupka, za manje vremena i za manje novca. S nedavno lansiranim malim EDGE aplikatorima, EMSCULPT NEO nudi vrlo prilagodljive tretmane za do 9 područja tijela.

Novi aplikatori dizajnirani su tako da stanu na manja područja tijela kao što su ruke, noge ili unutarnja bedra. Može se ponuditi kao 4D tretman oblikovanja bedara, postajući prvi i jedini uređaj koji uklanja masne naslage i oblikuje mišiće na bedrima sa sve 4 strane.

Ubrzo nakon početka liječenja temperatura u potkožnoj masti doseže razinu koja uzrokuje apoptozu, odnosno masna stanicama se trajno oštećuje i polako uklanja iz tijela. Također, radiofrekventno grijanje brzo podiže temperaturu mišića za nekoliko stupnjeva. To priprema mišiće za izlaganje stresu, slično onome što aktivnost zagrijavanja čini prije bilo kakvog treninga. Zaobilazeći ograničenja mozga, HIFEM+ energija zatim skuplja mišićna vlakna u tom području na intenzitete koji nisu ostvarivi tijekom voljnog treninga. Ekstremni stres prisiljava mišiće da se prilagode, što rezultira povećanjem broja i rasta mišićnih vlakana i stanica.
Na temelju više od 30 recenziranih HIFEM publikacija i testirano u 7 jedinstvenih kliničkih studija primjenom utvrđenih metoda ocjenjivanja, uključujući MRI, CT, Ultrazvuk i histologiju, EMSCULPT NEO pokazuje dosljednost u uklanjanju masti i izgradnja mišića:

  • 30% smanjenje potkožnog trbušnog masnog tkiva*

  • 25% povećanje mišićne mase*

  • Prosječno smanjenje struka od 5,9 cm*

  • 19% smanjenje trbušne separacije*

Za optimalne rezultate Poliklinika Lege Artis preporučuje četiri 30-minutna tretmana na rasporedu jednom tjedno. Najbolji rezultati vidjet će se nekoliko tjedana nakon završetka programa s nastavkom poboljšanje u sljedećih nekoliko mjeseci.

Q&A

1. Što je EMSCULPT NEO?

EMSCULPT NEO je prvi i jedini neinvazivni postupak oblikovanja tijela koji koristi radiofrekventno zagrijavanje za smanjenje masnog tkiva i visoko induktivno fokusirano magnetno polje (HIFEM®) za jačanje i izgradnju mišića te povećavanje tonusa mišića u 30-minutnoj sesiji. Krajnji rezultat je smanjenja masti i rast mišića od bilo kojeg trenutnog sustava koji koristi samo jednu energetsku komponentu, za manje vremena i manje novca. Najbolje od svega, EMSCULPT NEO ima široku privlačnost pacijenta jer može liječiti pacijente do BMI 35.

2. Kako funkcionira EMSCULPT NEO ?

EMSCULPT NEO temelji se na aplikatoru koji istovremeno emitira sinkronizirane RF i HIFEM+ energije. Zbog radiofrekvencijskog zagrijavanja, temperatura mišića brzo se povećava za nekoliko stupnjeva. To priprema mišiće za izlaganje stresu, slično onome što aktivnost zagrijavanja čini prije bilo kakvog treninga. Za manje od 4 minute temperatura u potkožnoj masnoći rsvakies razine koje uzrokuju apoptozu, odnosno masne stanice se trajno oštećuju i polako uklanjaju iz tijela. Kliničke studije pokazale su u prosjeku smanjenje potkožnih masti za 30%. Zaobilazeći ograničenja mozga, HIFEM+ energija skuplja mišićna vlakna u tom području na intenzitetima koji nisu ostvarivi tijekom dobrovoljnog vježbanja. Ekstremni stres prisiljava mišić na prilagodbu, što rezultira povećanjem broja i rasta mišićnih vlakana i stanica. U prosjeku se volumen mišića povećava za 25%*.

3. Tko je pravi kandidat za EMSCULPT NEO?

Ako možete imati koristi od manje masti i više mišića, EMSCULPT NEO postupak može biti pravo rješenje za Vas. Više detalja zatražite od bilo kojeg EMSCULPT NEO pružatelja usluga.

4. Koja se područja mogu liječiti EMSCULPT NEO-om?

EMSCULPT NEO može tretirati regije abdomena, stražnjice, bedara, ruku i listova.

5. Djeluje li EMSCULPT NEO doista ?

Da! EMSCULPT NEO i ugrađena tehnologija magnetskog polja visokog intenziteta (HIFEM) klinički je testirana na sigurnost i učinkovitost kroz čak 7 novih kliničkih studija*. Štoviše, 30 znanstvenih publikacija čini HIFEM najintenzivnije istraženom tehnologijom konturiranja tijela od njezina uvođenja 2018. godine.

6. Kako se provodi EMSCULPT NEO postupak?

EMSCULPT NEO postupak je jednostavan i jednostavan. Za ovaj postupak nije potrebna predpriprema. Nakon što legnete, aplikatori se postavljaju na području tretiranj 30 minuta. Tijekom tretmana možete se osjećati intenzivne, ali podnošljive kontrakcije mišića zajedno s osjećajem grijanja koji je usporediv s masažom vrućeg kamena. Nakon završetka postupka, možete se odmah vratiti svojoj svakodnevnoj rutini.

7. Koji je protokol za EMSCULPT NEO?

Protokol za EMSCULPT NEO obično su četiri 30-minutna tretmana, zakazana u razmaku od 5-10 dana. Detalje zatražite od svog davatelja usluga.

8. Kad se mogu vidjeti finalni rezultat od EMSCULPT NEO procedure?

Rezultati svakog pacijenta mogu varirati, ali najbolje vrijeme za vidjeti konačne rezultate je za 3 mjeseca nakon posljednjeg tretmana.

9. Koliki je oporavak nakon tretmana EMSCULPT NEO-a?

Nema oporavka nakon ovog postupka. Možete se vratiti svojoj svakodnevnoj rutini odmah nakon tretmana.

10. Je li EMSCULPT NEO prikladan za pacijente s BMI do 35?

DA! EMSCULPT NEO može liječiti pacijente s BMI do 35.

11. Što se događa s masnoćom koja se eliminira EMSCULPT NEO postupkom?

Nakon tretmana, mrtve masne stanice se ispiru iz tijela metaboličkim procesima.

12. Postoje li posebni dodaci ili dijeta koje moram slijediti prije ili nakon EMSCULPT NEO tretmana?

EMSCULPT NEO tretman ne zahtijeva nikakve primjene prije tretmana. Svoj redoviti način života možete nastaviti odmah nakon tretmana. Preporučuje se slijediti zdrav način života, uravnoteženu prehranu i pravilnu hidrataciju za najbolje rezultate.

13. Hoću li smršavjeti s EMSCULPT NEO tretmanom?

Ne, EMSCULPT NEO postupak ne pomaže u smanjenju težine. Terapija pomaže smanjiti masno tkivo na tretiranom području i izgraditi mišiće.

14. Je li EMSCULPT NEO bolan?

EMSCULPT NEO tretmani mogu se osjećati intenzivno, ali nikada ne bi trebali biti bolni.

15. Kako se EMSCULPT NEO uspoređuje s alternativama liposukcije i neinvazivnih uređaja?

Liposukcija se ne može usporediti s EMSCULPT NEO jer je EMSCULPT NEO potpuno neinvazivni postupak. Ne zahtijeva operaciju, igle, anesteziju ili bilo kakve oporavke. Ne postoji drugi uređaj u estetskom području koji tretira i masnoću i mišiće u jednom tretmanu.

16. Što ako pacijent ima niži BMI i zanima ga samo izgradnja mišića? Postoji li korist za mršavije pacijente EMSCULPT NEO-a?

Čak i mršaviji pacijenti zainteresirani za izgradnju mišića mogu uživati u značajnim prednostima kada koriste EMSCULPT NEO. Kliničke studije pokazale su u prosjeku rast mišićne mase od 25%*.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.