Dermapen-Lege-Artis

Koža je najveći ljudski organ. Funkcionalno to je najsvestraniji organ ljudskoga tijela i služi kao razgraničenje iznutra i izvana (pokrovni organ). Štiti nas od štetnih vanjskih utjecaja a često je i odraz unutarnjih fizioloških ali i/ili psihičkih promjena uvjetovanim stresom. Uslijed gubitka elastičnosti i kolagena, koža gubi sjaj i mladenački izgled, no i razni ožiljci od akni, strija ili operacija mogu ostaviti nepravilnosti na našoj koži zbog kojih se osjećamo nesigurno.

DERMAPEN je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat i time uspješno ublažava nepravilnosti na koži. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, DERMAPEN ima poseban vertikalni kut uboda koji bolje tretira teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana) te tako pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu.

DERMAPEN koristi veoma sitne kirurške iglice koje ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no svejedno naš organizam reagira na intruziju mikroiglicama i živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, preporučuje se strpljenje. Za prve rezultate tretmane potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2 godine nakon tretmana.

PREPORUČUJE SE ZA: ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…), pomlađivanje, zatezanje kože, apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata te ublažavanje strija.

Dermapen-Lege-ArtisDermapen-Lege-ArtisDermapen-Lege-Artis