Kako zadržati sjaj ljeta i odmoren izgled koji nam je podarilo ljeto?
Kako, pak, izbrisati i one neprivlačne tragove ljeta, uzrokovane putovanjima, tulumarenjima, promjenama u prehrani, suncu, soli, klimatizaciji, zaštitnim kremama i ‘kemijama’ za fiksiranje tena… Nakon ljeta, preplanulost i brončana put polako blijedi, ustupajući često mjesto novim boricama, flekicama, proširenim porama…Gubimo tonus, elastičnost, volumen lica..
Srećom, postoje rješenja za najčešće kožne probleme – naši su kombinirani tretmani vrlo ugodni i efektni, a treba ih započeti – što prije!
Kao što je poznati moto za vene Poliklinike Lege artis, da svaka noga ima svoju priču…, tako je i ovdje: Svako je lice različito te tako ima i različite potrebe – I svako lice ima svoju priču…

Izbor i plan tretmana mogu se kombinirati i posve individualno prilagoditi klijentu.
Anti-age tretmani, poput Juvederm dermalnih filera, Botulinum toxin treapije ili Silhouette Soft konaca za lifting lica, uspješno umanjuju znakove starenja u samo jednom dolasku!
Za tretmane mikrodermoabrazije Reviderm Skin Peelerom, Reviderm oksigen tretmane, kemijski peeling, ultrazvuk, radiofrekvenciju, Dermapen terapiju mikroiglicama – potrebno je i nekoliko dolazaka, ali su rezultati sjajni.
Neki se tretmani mogu kombinirati da bi se postigao još bolji efekt; upravo smo mi to sad učinili ove jeseni za vas:
Standardnoj primjeni dermalnih filera ili Botulinum toxina sada prethodi priprema: mikrodermoabrazija i enzimatski peeling; – to će očistiti i osvježiti kožu, smanjiti pore, ublažiti hiperpigmentacije i – naravno – reducirati bore.
Nakon aplikacije filera/Botulinum toxina nanosi se umirujuća maska i završna njega.

ANTI AGE BASIC TREMAN (3000 kn) – kao osnovni tretman za svaki tip kože; kod mlađe, nečiste kože, iritirane UV zrakama, s hiperpigmentacijama i prvim borama.
Nakon čišćenja i enzimatske pripreme adekvatnim preparatima, slijedi mikrodermoabrazija Revidermm skin peelerom.Time se uklanja rožnati sloj kože, miteseri i nečistoće, pore vraćaju u prirodno stanje – koža ponovo djeluje ujednačeno, osvježeno i zdravo.

Slijedi aplikacija odabranog Juvederm Vycross filera ili Vistabela (Botulinum toxin).
Tretman završava umirujućom Ice gel maskom i završnom njegom.

ANTI AGE EXPERT TRETMAN (3500 kn) – kod zrele, umorne i opuštene kože, isušene suncem, dehidrirane ljetom, naglašenih bora.
Nakon čišćenja i enzimatske pripreme preparatima za zrelu kožu, slijede lifting metode: ultrazvuk, a naročito medicinska radiofrekvencija omogućuju dubinski tretman kože dajući dugotrajni efekt toniziranja kože i potkožnog tkiva lica, vrata i dekoltea, smanjuju opuštenost i proizvode dugotrajni lifting-efekt. To je moguće radi stimulacije proizvodnje vlastitog kolagena i elastina – sposobnost koju tijelo s godinama gubi.
Potom, ovisno o željama klijenta slijedi aplikacija Juvederm Vycross filera ili Botulinum toxina.
Nakon toga nanosi se Calming Hydro maska i završna njega lica.

Ukratko, sad je upravo sezona pomlađivanja i regeneracije kože, te najbolje vrijeme u godini da se poduzme nešto radi prevencije starenja kože.

JUVEDERM VYCROSS dermalni fileri naprosto su čarobni! I za liječnika koji ih aplicira i za klijenta koji ih je odabrao.

Oni su su blagi, nježni, obnavljajući preparati koji se mogu koristiti za razne potrebe, no posebno za ispunjavanje linija i nabora. Također se mogu rabiti za obnovu punoće obraza i područja brade, a fantastični su za poboljšanje izgleda usana.

Juvederm je proizveo Allergan, kompanija koja brine o zdravlju i koja je među prvima počela razvoj estetsko – medicinskih tretmana još prije više od 35 godina. Njihova lepeza Juvederm dermalnih filera proizvedena je korištenjem napredne tehnologije. Ti tretmani imaju dobar sigurnosni profil i pružaju prirodan izgled i dugotrajne rezultate. Allergan je također proizveo i poznati Botulinum toxin Cosmetic, u Europi poznat i kao Vistabel.

juvederm-vycross-collection-lege-artis

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm dermalnim filerima su brzi, jednostavni, ugodni i nekirurški. Tretmanom se obnavljaju i poboljšavaju karakteristike lice na način da se bezbolne injekcije postave na strateška mjesta ispod kože. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedinstveni sastav Juvederm dermalnih filera uključuje hijaluronsku kiselinu, prirodni šećer koji se nalazi u ljudskom tijelu. U kombinaciji s vodom, u vašoj koži, trenutačno izglađuje linije i bore, poboljšava izgled usana te obnavlja izgubljeni obujam obraza i vilice. Također, fileri za lice s hijaluronskom kiselinom mogu prirodno stimulirati stvaranje kolagena u koži.

Juvederm dermalni filer sastoji se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u tijelu te zadržava vodu pod kožom kako bi izgladila linije, vratila izgubljenu punoću i održavala kožu hidratiziranom. Poput spužve, primarna joj je funkcija da veže i apsorbira vodu što daje punoću licu. Naime, hijaluronska kiselina može apsorbirati tekućinu u 1.000 puta većem obujmu od vlastitog te tako djeluje kao odlična „spužva“ ispod kože, u potkožnom sloju. Hijaluronska kiselina može se smatrati unutarnjim ovlaživačem tijela. Kako koža stari i što je izloženija onečišćenju iz okoliša te ultraljubičastim zrakama, tako i stanice gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline. Radi toga koža počinje gubiti punoću, što često dovodi do stvaranja bora i nabora na licu.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađivanje lica postiže nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme, izglađivanjem linija, obnovom izgubljene punoće lica te održavanjem kože hidratiziranom. Najbolje od svega, rezultati su trenutačni, izgled prirodan te može trajati do 18 mjeseci, bez potrebnog vremena oporavka.

Kako se apliciraju dermalni fileri?

Pomlađivanje kože Juvederm dermalnim filerima je brzo i jednostavno. Ovim postupkom trenutačno ćete izgledati i osjećati se osvježeno.
Tretman izvodi doktorica Čandrlić tako da injekcijom ubrizga filer na strateška mjesta kako bi poboljšao individualni izgled lica i dobio željeni efekt.

Prednosti

Ovaj jednostavan tretman može se koristiti u više različitih svrha, ovisno o tome što želite postići. Može poslužiti kao filer za bore, smanjujući vidljivost bora i nabora. Može se koristiti i za obnavljanje punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana i obraza.

Paleta Juvederm Vycross proizvoda u Poliklinici Lege artis:

Juvederm Voluma dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Voluma dermalni fileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati Voluma dermalnih filera traju i do 18 mjeseci.

Juvederm Volbella dermalni fileri najviše odgovaraju osjetljivim područjima poput usana, području oko usana i osjetljivom području oko očiju. Sama struktura ovog filera je toliko mekana i kada ga aplicira stručnjak, on može pružiti prekrasan, prirodan izgled lica i prirodnu punoću i svježinu vaših usnica. Rezultati traju do 12 mjeseci.

Juvederm Volift dermalni fileri namijenjeni su popunjavanju dubokih, do srednje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore, pušačke bore i bore koje nastaju od rubova usnica prema bradi (perioralne bore). Također, ovaj dermalni filer pokazao se i kao izvrstan filer za povećanje usana jer im može vratiti izgubljeni ili pružiti novi volumen. Rezultati s Volift dermalnim filerima traju do 15 mjeseci.

...