Prvi vjesnici proljeća su pokazali svoje lice. Tako smo i mi u prvim danima proljeća odlučili predstaviti našu novu kampanju pod nazivom „Zdravlje je temelj ljepote“.

Zdravlje je uvijek postavljeno visoko na listi prioriteta svakog pojedinca. U novije vrijeme san svake žene, a sve češće i muškaraca, postaje prirodan, lijep i njegovan izgled. Kako je zdravlje organizma osnovna predispozicija ljepote odlučili smo vam predstaviti pakete koji obuhvaćaju i jednu i drugu sferu.

zdravlje-je-temelj-ljepote-lege-artis-001

Novi Zerona pakati po mjeri svakog pacijenta

Prvi neinvazivni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo i celulit. U Poliklinici Lege Artis do sada su se Zerona tretmanima podvrgnuli desetci pacijenata. Rezultati tretmana su u visokoj mjeri opravdali Zeronino posjedovanje FDA certifikata za oblikovanje tijela, smanjenje obujma i uklanjanja masnih naslaga.

zdravlje-je-temelj-ljepote-lege-artis-002

O izvrsnim rezultatima svjedoče i naši pacijenti – naručito oni sa zaista obilno prekomjernom tjelesnom težinom, kao i oni sa segmentalnim naslagama masnog tkiva. Kako bi Zerona pakete učinili dostupnijima široj populaciji odlučili smo vam ovo ljeto poonuditi niže cijene (više informacija o cijenam na 031 325 676), te mogućnost da uz kombinaciju vakuma i radiofrekvncije sa Zeronom postignete još brže i efikasnije rezultate.

Asclepion laser – suvremenom tehnologijom do lijepe, glatke i zdrave kože

Zdrava koža je odraz zdravlja cijelog organizma, te je preduvjet ljepote, ali mnogim ženama i muškarcima je teško dostižna. Ubrzani tempo života, nezdrava prehrana, vanjski čimbenici – sve to utječe na najveći ljudski organ – kožu, koji je najizloženiji i najosjetljiviji na štetne utjecaje iz okoline, kao i na poremećaje koji dolaze iz samog organizma.

zdravlje-je-temelj-ljepote-lege-artis-003

Vrhunski njemački stručnjaci tvrtke Asclepion Laser Technologies su udružili svoja znanja i iskustva te osmislili neablativni diodni medicinski laser velike snage MeDioStar NeXT – uređaj koji u sebi krije tajnu lijepe i zdrave kože.

Asclepion laser primarno je specijaliziran za lasersku epilaciju. Efikasno rješava i probleme s akutnim aknama, vidljivim kapilarama. Vrlo je učinkovit i na području antiaginaga / laserskog pomlađivanja.

Uklanjanje madeža radiofrekvencijom

Madeži su male, obično tamne izrasline na koži, a razvijaju se iz stanica koje proizvode pigment. Većina ljudi ima madeže, ali oni se razlikuju po obliku, veličini i boji.

zdravlje-je-temelj-ljepote-lege-artis-004

Nekada su nam madeži karakterističan znak, prepoznatljivi biljeg, šarmantni ukras, a nekada mogu postati ozbiljan estetski ili zdravstveni problem. Neodgovorno izlaganje atipičnih madeža na sunčevoj svjetlosti može izazvati promjene unutar madeža. Većina promjena su benigne – potpuno bezopasne tvorevine.

Mi u Poliklinici Lege Artis pacijentima svakako predlažemo uklanjanje atipičnih madeža radiofrekvencijom uz mogućnost patohistološke dijagnostike. Također, možete ukloniti i one „ne sumnjive“ – koji vas smetaju, umožavaju se, kvare estetski doživljaj ili vaše raspoloženje.

Glavne karakteristike ove metode su brzo, bezbolno, vraćanje dnevnim aktivnostima odmah, bez vremena potrebnog za opravak, bez ožiljaka.

...