ffw

Što nam daje sunce, zašto ga tako volimo? Sunce je čovjekov najveći pokretač, bez njega život na Zemlji ne bi funkcionirao. Izlaganje sunčevim zrakama ima niz pozitivnih učinaka na ljudski organizam i na reguliranje funkcija tijela. Sunčeva svjetlost aktivira metabolizam, stimulira cirkulaciju i dobro djeluje na imunitet. Osim što je ključna za zdrav život, sunčeva svjetlost je izvor  užitka. U mozgu potiče izlučivanje hormona sreće, serotonina, koji smanjuje stres i umor te potiče dobro raspoloženje. Iako sunce ima niz pozitivnih učinaka za čovjeka, pretjerano izlaganje suncu može imati iznimno velike posljedice za našu kožu i tijelo.

Jeste li znali, kakva oštećenja za kožu može izazvati sunce? Ne samo pretjerano izlaganje suncu, nego i izlaganje suncu bez zaštite može izazvati ova oštećenja na Vašoj koži: opekline, prijevremeno starenje kože, hiperpigmentacija i tamne mrlje, polimorfna erupcija svjetlosti (PLE), acne aestivalis (također poznate i kao Mallorca akne), atopijski dermatitis i psorijaza.

Da bi spriječili ovakva oštećenja na svojoj koži, na vrijeme je započnite njegovati  s preparatima koji štite od UVA i UVB zračenja. A to znači da je potrebno njegovati kožu prije, za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu, kako bi je najbolje pripremili i zaštitili od fotooštećenja. A rezultat toga će biti zdrava, njegovana koža s prekrasnim preplanulim tenom, na kojem će Vam svi zavidjeti!

Za postizanje ovog cilja, REVIDERM dermokozmetika je unutar cellucur i Skintelligence linije razvio posebnu kombinaciju proizvoda za zaštitu od sunca kroz cijelu godinu, a ne samo u ljetnim mjesecima.

...