Umirujući tretman s intenzivnim ovlaživanjem dovodi Vašu kožu brzo, na duže vrijeme natrag u ravnotežu. Zbog detoksikacije i umirujućeg učinka, osjetljiva, iritirana i gruba koža vraća baršunast izgled. Za vrijeme tretmana Cellucur Hydro Balance koristimo preparate iz Cellucur cosmeceuticals linije koja je posebno razvijena za održavanje kože kojoj je potrebna posebna njega.

Cellucur-Hydro-Balance-lege-artis

Cellucur Hydro Balance tretman započinjemo čišćenjem lica i balansiranjem uz pomoć nježnog mlijeka za čišćenje – Gentle Cleansing Milk i termalnog tonika – Gentle pH Balancer iz Cellucur cosmeceuticals linije koji će stabilizirati pH vrijednost kože, ukloniti sve masnoće, prljavštinu, šminku i ostale nečistoće. Nakon čišćenja s ovim protuupalnim sredstvima koža izgleda opuštena i smirena. Ova linija za njegu kože nudi učinkovita rješenja za kožu s nesavršenstvima uzrokovanim pubertetom ili hormonima, kuperozom (popucalim kapilarama), nadražajima, celulitom ili ožiljcima.

Sljedeća faza tretmana je faza enzimatskog pilinga koji će pripremiti kožu za REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabraziju uz pomoć koje ćemo ukloniti rožnati sloj mrtvih stanica te omogućiti bržu diobu novih stanica na površinu. Čišćenje lica je nedvojbeno najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.

Nakon mikrodermoabrazije lica dvadeset minuta ultrazvučne masaže osigurat će dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka u potkožje te smirivanje iritacije. Posebna Cellucur Hydro Infusion maska za regeneraciju kože nakon samo 15 minuta učiniti će kožu maksimalno vlažnom, pružiti joj dodatnu zaštitnu te ju učiniti nježnom i podatnom.

Za kraj tretmana nanosi se visoko koncentrirani fluid na bazi kisika – Oxygen Fluid i krema Cell Protector Cream sa zaštitnim faktorom (SPF 10). Ove proizvode preporučamo i za kućnu njegu jer su njihove dobrobiti izvanredne zahvaljujući visokom postotku aktivnih sastojaka. Oxygen Fluid opskrbljuje kožu kisikom, hrani gornji sloj kože i sprječava osjećaj napetosti i suhoće, dok Cell Protector Cream štiti kožu od sunca i nastanka mrljica.

cellular-hydro-protect-legeartis4

Sve faze Cellucur Hydro Balance tretmana:

FAZA – Čišćenje lica s tonikom i mlijekom

FAZA – Enzimatski piling

FAZA – Nježna mikrodermoabrazija lica

FAZA – Hijaluronska ampula

FAZA – Ultrazvučni tretman
FAZA – Cellucur Hydro Infusion maska za regeneraciju kože

FAZA – Završna njega s Cellucur dermokozmetikom

U Poliklinici Lege Artis nudimo široku paletu tretmana za lice te jedinstvenu priču u kojoj sudjeluju naši estetski kirurzi, dermatolozi i kozmetolozi. Svako lice je različito te stoga ima i različite potrebe. Naš pristup svakom klijentu je jedinstven te ga maksimalno prilagođavamo njegovim željama i potrebama.

Ako se želite naručiti na tretman Cellucur Hydro Balance u našoj Poliklinici to možete napraviti telefonski na 031 325 676, putem maila info@lege-artis.hr ili online putem naše web aplikacije Naruči se....