U vrijeme blagdana želimo si pokloniti nešto više, nešto posebno…

Treba li vam baš još jedna nova haljina, sedamnaesta torbica ili jedanaesti par cipela? Time nećete impresionirati ni prijateljice, ni dragog, ni ekipu na poslu… Ali ako priuštite svom licu i dekolteu da zablješti, ako istaknete svoju zavodljivu, žensku stranu, umornu i posivjelu od zahtjevne svakodnevnice – očarat ćete i Djed Božićnjaka i sve oko sebe!

Uz čarobne tretmane Poliklinike Lege Artis – zabljesnite u najljepšem dobu godine.

lege-artis-bljestavi-blagdani

SHINNY EYE

Tretman kojim nestaju tamni kolutovi i vrećice ispod očiju ispod očiju, natečeni jastučići i umorni pogled – u pola sata! Idealan u pauzi za ručak; ili pred važni sastanak; ili domijenak.

Počinje čišćenjem, balansiranjem i sjajnim enzimatskim pilingom, čime se uklanjaju se nečistoće s površine kože. Čarobni pripravak C vitamina, uz kolagenske booster jastučiće oko očiju daju efekt svježine, sjaja i odmorenosti.

Spremni ste za nastavak dana. Ili noći… – 300 kn

INSTANT LIFT

Dan..ili noć, možete nastaviti i nakon ovog predivnog tretmana. On vam pruža – odmah – učinak sjaja, mekoće, svježine i neposrednog liftinga. Preporučamo ga prije važnog događanja na kome trebate zablistati njegovanom ženstvenošću.

I ovaj tretman započinje čišćenjem, balansiranjem i enzimatskim peelingom, ali osnovu čini ultrazvuk uz hijaluronski gel. To omogućuje aktivnu drenažu suvišne međustanične tekućine koja stvara dojam podbuhlosti; također, stimulira mikrocirkulaciju i izmjenu tvari te vraća vlažnost. Bogata hranjiva maska i lifting booster dodatno vraćaju tonus, elastičnost i vlagu uz nevjerojatan osjećaj ugode i osvježenja. – 450 kn

TIRED LEGS

Tretman koji će smanjiti natečenosti nogu, potaknuti cirkulaciju i limfni sustav kako bi se brže eliminirale štetne tvari i suvišna tekućina uz pomoć limfne drenaže. Dodatnim umasiravanjem preparata za podizanje cirkulacije i uklanjanje celulita može se smanjiti otečenost, napetost nogu, osjećaj mravinjanja i hladnoće, te vratiti ugodnu  lakoću.

Traje oko 45 min. – 300 kn

CRYSTAL & PINS ( MIKRODERMOABRAZIJA + DERMAPEN )

Mikrodermoabrazijom se nježno, kristalićima koji rotiraju, odstranjuje gornji – orožnjeli, ‘suhi’ površni sloj kože, koji zatvara pore i ne dozvoljava svim izvrsnim kremama i preparatima da djeluju punom snagom. Nakon ‘mikre’ – koža – jednostavno bljesne! Njome se uklanjaju blaže hiperpigmentacije, smanjuju i odčepljuju pore, stimulira mikrocirkulacija.

Pri tretmanu se koristi izvrsna Reviderm dermokozmetika.

Ten zablista odmah, ali potpuni, dugotrajni učinak vidljiv je za 2-3 tjedna ili čak nakon nekoliko ponavljanja (paket, ovisno o intenzitetu neželjenih promjena). – 750 kn

ANTIAGING BOOSTER TRIO

Dobitna kombinacija za trenutak, ali i za …uvijek!  Zablistati…ali i blistati dalje..

Pelleve nekirurški face lift radiofrekvencijom, u kombinaciji s mikrodermoabrazijom i laserskom rejuvenacijom, prvi je i pravi izbor za žene i muškarce koji žele neinvazivnu tehniku redukcije bora, prvenstveno uz zatezanje tkiva lica, vrata i dekoltea.Jedna je od rijetkih metoda kojom se može tretirati i područje neposredno oko očiju i očni kapci.

Nakon ‘mikre’, opisane u prethodnom tretmanu, pripremljena koža izvrsno upija energiju radiofrekvencijske stimulacije uz hijaluronski gel. Lice i dekolte zagrijava se pomno, 30-45 min do temperature 42 * C. U kombinaciji s dodatnom laserskom rejuvenacijom koja slijedi u ovom tretmanu, Antiaging Booster Trio – kao nekirurški face lift – omogućuje i trenutno poboljšanje stanja tkiva ali i trajno održavanje.

Traje 45-60 mininuta, bez otoka, crvenila ili iritacije. – 2000 kn

...