poliklinika-lege-artis-dalmacija

Poliklinika Lege Artis širi svoje poslovanje na područje Dalmacije – potpisan ugovor o poslovnoj suradnji s Poliklinikom Matulić iz Splita.

Bez obzira da se radi o suvremenoj operaciji vena (UGFS, laserskoj operaciji vena ili radiofrekvenciji) – nakon koje je odmah moguć i preporučiv, čak, trenutni povratak svakodnevnim aktivnostima, pacijenti su danas često prezaposleni da putuju nekamo radi operacijskog zahvata.

Pa makar taj zahvat bio posve neinvazivan, posve bezbolan ili, pak, izveden od strane ‘najboljeg kirurga’… I unatoč poslovično izvrsnoj suradnji, brojnim genetskim, rodbinskim, poslovnim vezama Dalmacije i Slavonije, unatoć sjajnim autocestama i dobrim avio-linijama, nije lako iz Splita ‘potegnuti’ na opraciju u Osijek. Suočeni s tim problemom odlučili smo svoje djelovanje pršoriti na područje Dalmacije

Naš stručni tim redovito ‘gostuje’ u Splitu, u Poliklinici Matulić gdje dr. Krešimir Čandrlić, vaskularni kirurg, obavlja preglede vena uz color dopler, kao i operacijske zahvate svremenim endovaskulanim metodama.

Svim pacijentima s područja Dalmacije koji se žele riješiti probleme s venama brzo, učinkovito, minimalno invazivno i što je najbitnije trajno preporučujemo prvi pregled kod doktora Čandrlića u Poliklinici Matulić iz Splita.

...