Mi u Poliklinici nudimo samo najbolje. JUVÉDERM dermalni fileri od poznate tvrtke Allergan, kompanije koja brine o zdravlju i koja je među prvima počela razvoj estetsko – medicinskih tretmana još prije više od 35 godina. JUVÉDERM je blagi hijaluronski gel filer koji se rabi kako bi izgladio bore oko vaših usta i nosa. Sa samo jednim tretmanom, postiže se uglađeni i prirodni izgled koji će trajati do godinu dana.

Kao nova generacija hijaluronskih filera, JUVÉDERM ima jedinstvenu formulu. Pomoću Hylacross tehnologije JUVÉDERM dobiva blagu gel strukturu koja ostaje postojana kako vrijeme prolazi. Upravo zato je JUVÉDERM prvi glatki konzistentni gel hijaluronske kiseline te jedini hijaluronski filer odobren od strane FDA, a koji traje do godine dana uz samo jedan tretman.

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm dermalnim filerima su brzi, jednostavni, ugodni i nekirurški. Tretmanom se obnavljaju i poboljšavaju karakteristike lice na način da se bezbolne injekcije postave na strateška mjesta ispod kože. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Kako djeluje?

Jedinstveni sastav Juvederm dermalnih filera uključuje hijaluronsku kiselinu, koja se prirodno nalazi u tijelu te zadržava vodu pod kožom kako bi izgladila linije, vratila izgubljenu punoću i održavala kožu hidratiziranom. Hijaluronska kiselina se može smatrati unutarnjim ovlaživačem tijela. Kako koža stari i što je izloženija onečišćenju iz okoliša te sve jačem sunčevom zračenju, tako i stanice gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline. Radi toga koža počinje gubiti punoću, što često dovodi do stvaranja bora i nabora na licu.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađivanje lica postiže nadomještanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vrijeme, izglađivanjem linija, obnovom izgubljene punoće lica te održavanjem kože hidratiziranom. Najbolje od svega, rezultati su trenutačni, izgled prirodan te može trajati do 18 mjeseci, bez potrebnog vremena oporavka.

Što možete očekivati od tretmana kozmetičkim filerima?

  • Ublažavanje linija lica
  • Poboljšavanje izgleda i povećanje vaše prirodne ljepote
  • Obnavljanje izgubljene punoće u obrazima
  • Naglašavanje usana
  • Oblikovanje linije vilice

Tretman je ugodan zahvaljujući patentiranom sastavu Juvederma koji već uključuje lidokain – lokalni anestetik.

Paleta Juvederm proizvoda

Ovaj jednostavan tretman može se koristiti u više različitih svrha, ovisno o tome što želite postići.

Juvederm Voluma dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Voluma dermalni fileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati Voluma dermalnih filera traju i do 18 mjeseci.

Juvederm Volbella dermalni fileri najviše odgovaraju osjetljivim područjima poput usana, području oko usana i osjetljivom području oko očiju. Sama struktura ovog filera je mekana i kada ga se aplicira on pruža prirodan izgled lica i punoću vaših usnica. Rezultati traju do 12 mjeseci.

Juvederm Volift dermalni fileri namijenjeni su popunjavanju dubokih, do srednje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore, pušačke bore i bore koje nastaju od rubova usnica prema bradi . Osim toga ovaj dermalni filer pokazao se i kao izvrstan filer za povećanje usana jer im može vratiti izgubljeni ili pružiti novi volumen. Rezultati s Volift dermalnim filerima traju do 15 mjeseci.

Postupak

Sam postupak primjene filera se izvodi ambulantno, nakon razgovora s pacijentom, s obzirom na postizanje željenog efekta. Postupak traje desetak do petnaest minuta, nakon čega se možete vratiti svojim uobičajenim obvezama. Mjesto gdje je sredstvo injicirano može biti malo crveno ili blago otečeno neposredno nakon aplikacije, no to prolazi već nakon nekoliko minuta.

...