ana-rucner-news-lege-artis

Ana je prelijepa mlada žena kojoj na izgled ne treba ništa, no zbog njezinog dinamičnog tempa života upravo je potrebno tu ljepotu i svježinu održavati i to na najprirodniji način.

Naporni koncerti, putovanja, teška šminka, ne spavanje ostavljaju trag. Estetski tretmani koje primjenjuje ne smiju kompromitirati ekspresiju lica i tijela. Zbog toga je neophodan plan, konzultacije i održavanje. Prije svega kombinacija multipolarne radiofrekvencije Venus legacy-a i lasera s ciljem održavanja prirodnog kolagena i tonusa tkiva.

Prirodne strukture lica počinju se gubiti postepeno već iza tridesete godine života. Radi toga se koriste hijaluronski fileri – kvalitetni, prirodni i pažljivo aplicirani, pogotovo kod tako vitke, prozračne žene poput Ane.

Za dugotrajno održavanje sjaja, teksture i elastičnosti kože idealna je metoda PRP – vlastita plazma bogata matičnim stanicama i faktorima rasta.

Anu također prilično smeta tetovaža na ruci, no i to je moguće ukloniti na nježan i neagresivan način, našim uređajem PLXEROM. Inače, PLEXER je idealan i za uklanjanje bora iznad usana, ožiljaka, hiperpigmentacija, akni i to na licu i nježnim područjima kože. Njime se radi ne kirurška blefaroplastika – gotovo posve neinvazivno.

Upravo u tome i je bit današnje regenerativne medicine. Na neinvazivan, ugodan i prirodan način naglasiti prirodnu ljepotu osobe i diskretno eliminirati nedostatke.

„Za mene je njegovan izgled stvar higijene. Često posjećujem Polikliniku Lege Artis u kojoj stručno osoblje mojoj koži daje zdrav i njegovan izgled. Ovdje se osjećam sigurno i ugodno, a stručni savjeti doktorice Čandrlić moja su vodilja kroz dnevnu rutinu.„ Ana Rucner

ana-rucner-news-lege-artis

ana-rucner-news-lege-artis

ana-rucner-news-lege-artis