Ljeto nam kuca na vrata. Zbog užurbanog života i hladnog vremena u potpunosti smo se povukli u tople domove pred TV ekrane i zapustili svoj izgled. To za sobom povlači višak kilograma, nastanak celulita i prije svega veliko nezadovoljstvo svojim izgledom.

Nudimo savršeno rješenje za sve one koji nemaju vremena sate provoditi u teretani. Po akcijskim cijenama nudimo klijentima ubrzani i učinkoviti način kako u samo mjesec dana ukloniti masno tkivo i celulit bez operacije, boli i prekida svakodnevnih aktivnost, bez nuspojava i to uz pomoć Zerona lasera i Venus legacy-a.

Do 1. srpnja 2017. godine u Poliklinici Lege Artis traje akcija u kojoj klijenti uz pakete tretmana Zerona i Venus Legacy dobiju po dva tretmana na poklon. Tako Poliklinika Lege Artis pacijentima poklanja do 4000,00 kn.

Zerona laser eliminira masnoću iz stanice posve novim načinom, kroz tranzitornu ‘poru’ na staničnoj membrani, trajno i fiziološki, kroz limfni i bubrežni sustav. To se očituje u smanjenju obujma trbuha, bokova, bedara ili nadlaktica. U prosjeku se, kod pretilih pacijenata, na tretiranom dijelu tijela izgubi oko 6-9 centimetara masnih naslaga. Pacijentima koji se odluče na ovaj tretmana preporučuje se obavljanje minimalno šest tretmana koje je potrebno obaviti kroz dva tjedna. Svaki tretman traje pola sata. Laserom je moguće tretirati apsolutno sve regije na tijelu koje predstavljaju problem.

Posebnost ovog uređaja je u tome što je prvi hladni laser na tržištu Hrvatske ali i u svijetu koji ima službeni certifikat od strane Američke agencije za lijekove (FDA) i medicinski je certificiran za oblikovanje tijela. O efikasnosti tretmana svjedoče mnogobrojna klinička istraživanja. Ova tehnologija razbijanja masnih naslaga trenutno je broj jedan u SAD-u.

nina-i-michael-lege-artis-001

Da je ova metoda doista efikasna, potvrđuju nam Nina i Mihael, koji su nam pristali ispričati svoju priču, kako bi, kažu, pomogli drugima da se riješe pretilosti.
Nina kaže da je njezina mama “kriva” za sve, jer ju je nagovorila da ode u Polikliniku Lege Artis.

nina-i-michael-lege-artis-002

“Uz pomoć dr. Jasenke Kalajdžić Čandrlić izgubila sam 43 kilograma i danas se izvrsno osjećam. Uz tretmane laserom Zerona, pazim što jedem, a doktorica mi je pronašla i osobnog trenera, s kojim redovito vježbam. Sve to zajedno dovelo je do rezultata. Godinama sam imala problem s prekomjernom tjelesnom težinom, a onda se 7. siječnja prošle godine dogodio klik u mojoj glavi i počela sama borbu s pretilošću. Uspjela sam. – kaže Nina.

Slična je i Mihaelova priča: “Došao sam u Polikliniku Lege Artis prije svega zbog zdravlja. Prije tretmana zelenim laserom Zerona imao sam 29 kilograma više, ali i brojne zdravstvene probleme, od visokog tlaka nadalje”, rekao nam je Mihael.

Vensu legacyu, tretmanu koji u Lege Artisu preporučuju u kombinaciji sa Zeronom, popularnost je iznimno porasla u posljednjih par godina s obzirom da se pokazao kao učinkovit način za poboljšanje izgleda kože i figure tijela. Svaka osoba koja se muči s opuštenom kožom, celulitom i pretjeranim masnim naslagama može se podvrgnuti ovom inovativnom tretmanu.

Venus Legacy je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na kojem god dijelu tijela osoba želi postići čvrstu, blistavo glatku kožu.

Vrijeme provedeno na tretmanima Zeronom i Venus legacy-em možete iskoristiti za opuštanje i relaksaciju. Tretmani su u potpunosti bezbolni, uz ugodni osjećaja olakšanja.

nina-i-michael-lege-artis-003

Riješite se viška kilograma prije ljeta – učinite nešto lijepo za sebe i posjetite Polikliniku Lege Artis

Poliklinika za krurgiju i anesteziologiju LEGE ARTIS nalazi se u Osijeku na adresi Vukovarska 1 (u zgradi OTOSA).

Sve potrebne informacij o Poliklinici možete naći na web stranici www.lege-artis.hr