Velik broj pacijenata zbog operacija koje vršimo u našoj poliklinici dolazi iz geografski udaljenih lokacija. Kroz šest godina poslovanja Poliklinike posjetili su nas Irci, Talijani, Njemci, Austrijanci, Bosanci, Srbi…. Osim stranaca, česti su nam gosti i naši sunarodnjaci iz raznih dijelova Lijepe naše.

Pacijenti osim što računaju na besprijekorno proveden operacijski zahvat u našoj Poliklinici, kao i svi ostali vole uživati i čarima koje nudi Slavonsko – baranjska regija. Svi oni putovanje u naš Osijek, centar i srce Slavonije, osim za liječenje zdravstvenih problema žele iskoristiti i za posjet u Baranji – za uživanja na Promenadi, Tvrđi, Kopačkom ritu, kroz posjet Iloku i Vukovaru.

Prvi asocijacija na našu regiju većine ljudi su slasni baranjski specijaliteti, domaća rakija i vino.

Ljudi, koji prevale veliku udaljenost kako bi došli kod nas, prvenstveno zbog liječenja vena, imaju obavezu doći i za tri dana na kontrolu kod dr. Čandrlića. Nakon laserskog zahvata na vena pacijenti su sposobni nesmetano nastaviti s obavljanjem svojih dnevnih aktivnosti. Osnovne karakteristika operacija, tretmana i zahvata u našoj poliklinici su: minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH.

moderna-tradicija-lege-artis-001

Putovanje kao opcija vraćanja kući nakon zahvata, pa opet vraćanja na kontrolu za tri dana, nije baš najprimamljivija varijanta. Kako bi im olakšali cijeli proces, takvim pacijentima smo odlučili uz najmodernije metode liječenja ponuditi visoku dozu hedonizma u prirodi prekrasne Baranje i Kopačkog rita.

U suradnji s baranjskim Imanjem Didin Konak, www.didinkonak.hr , koje se nalazi tik uz šetnicu Kopačkog rita, svega 10-ak minuta vožnje od centra Osijeka, za naše pacijente osigurali smo noćenje s doručkom. Za ostale zabavne sadržaje kao što je izlet u Kopački rit, vožnja brodom, vožnja biciklom, zabava uz tamburaše, tradicionalnu ponudu hrane i vina pobrinut će se domaćin Didin Konak.

Operacijski dan za pacijente koji imaju izražene probleme s venama je petak, a dan za kontrolu je ponedjeljak ili čak i subota. Sve između predodređeno je za uživanje.

moderna-tradicija-lege-artis-002

Pacijentima kojima izvodimo operacijski zahvat na venama koji zahtjeva kontrolu za tri dana poklanjamo noćenje s doručkom u Didinom Konaku.

Operirajte svoje vene bezbolno, a vrijeme provedeno u Slavoniji i Baranji imate priliku iskoristiti za uživanje i odmor od gradske buke.

Slavonija i Baranja – “hrvatska Provansa” – regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slavonskim biserima možemo pribrojiti i Polikliniku Lege Artis.

...