Zašto ne biste u dnevnoj jurnjavi umjesto na kavu i cugu, otišli na beauty tretman? Stignete ga još nadopuniti i zdravim obrokom.

blitz-break-001-lege-artis

Pogledajte što smo pripremili za vas:

INSTANT LIFT (450,00 kn) – tretman za brzi lifting lica

Jeste li poželjeli zablistati prije važnog događanja, izgledati entuzijastično i puni energije? Tretman pruža trenutačno osvježenje i otklanja umor s lica. Uključuje čišćenje i balansiranje, temeljiti enzimatski piling i ultrazvučni kolagenski booster kojim se odmah vraća vlažnost koži i podiže cirkulacija. Na kraju slijedi hranjiva maska za lice.

NO STRESS HOLLYDAY (450, 00 kn) – tretman za opuštanje

Namijenjen opuštanju i relaksaciji nakon stresnih poslovnih sastanaka.
Enzimatski peeling otklanja svu tešku šminku i nečistoće na koži. Posebnom tehnikom masaže i smirujućom maskom dubinski se opušta lice i vrat te vraća vlaga u potkožje te lice postaje opušteno, svježe i odmornije.

blitz-break-002-lege-artis

ANTI AGE BASIC TREMAN (450,00 kn)

– kao osnovni tretman za svaki tip kože

Čak i kod mlađe, nečiste kože, iritirane atmosferskim uvjetima, s hiperpigmentacijama i prvim borama. Nakon

čišćenja i enzimatske pripreme adekvatnim preparatima, slijedi mikrodermoabrazija Revidermm skin peelerom. Time se uklanja rožnati sloj kože, miteseri i nečistoće, pore vraćaju u prirodno stanje – koža ponovo djeluje ujednačeno, osvježeno i zdravo.

ANTI AGE EXPERT TRETMAN (3500,00 kn) – kod zrele, umorne i opuštene kože, isušene i dehidrirane hladnoćom i klimatizacijom, naglašenih bora.

Nakon čišćenja i enzimatske pripreme preparatima za zrelu kožu, slijede lifting metode. Ultrazvuk, a naročito medicinska radiofrekvencija omogućuju dubinski tretman kože dajući dugotrajni efekt toniziranja kože i potkožnog tkiva lica, vrata i dekoltea, smanjuju opuštenost i proizvode dugotrajni lifting-efekt. To je moguće radi stimulacije proizvodnje vlastitog kolagena i elastina – sposobnost koju tijelo s godinama gubi. Potom, ovisno o željama klijenta slijedi aplikacija Juvederm Vycross filera ili Botulinum toxina. Nakon toga nanosi se Calming Hydro maska i završna njega lica.

CHRISTMAS SNOW BALL (500,00)

Idealan je za kožu koja je siva, umorna, beživotna i suha. Smanjuje pojavu finih linija i izjednačuje ten. Kako bi dobili izgled i osjećaj zdrave kože lica bez iritacije i potrebe za oporavkom nakon tretmana, ZO Skin Health stimulator peel je idealno rješenje za sve tipove kože. Tretman djeluje na lipidnu barijeru kože te tako olakšava prodiranje pilinga kroz epidermis. Piling sadrži alfa hidroksidne (AHAs) i beta hidroksidne (BHA) kiseline koje rade laganu eksfolijaciju.

WHITE CARPET TRETMAN (750,00)

Linija medicinske kozmetike iz srca Hollywooda – ZO Skin Health.

Stvoriti kožu koja je zdrava mladolika i blistava dobit ćemo ovim tretmanom. Tretman obuhvaća mikrodermoabraziju s kojom ćemo skinuti sve nečistoće s kože otkloniti rožnati sloj i odumrle stanice. Uz pomoć alfa hidroksidne (AHAs) i beta hidroksidne (BHA) kiseline djelovat ćemo na lipidnu barijeru kože te tako olakšati prodiranje pilinga. Neutralizatorom ćemo smiriti kožu na kraju tretmana i vrati normalnu PH vrijednost kože. Kao bonus uz ovaj tretman dolazi masaža i blagi piling ruke.

Učinite nešto lijepo za sebe i posjetite Polikliniku Lege Artis!

...