Ovih su dana najčešće teme popularnih časopisa tipa: kako oporaviti pregorenu, dehidriranu, iscrpljenu kožu?

Dušu i tijelo regenerirali smo na suncu, moru, rijeci ili planini. Sol i vjetar relaksirali su sva naša čula, sunčeve zrake ugodno akumulirale D vitamin za tmurnu jesen i zimu.

Jedino je koža nastradala.

Koža prekrivena zastrašujućim obrambenim naslagama i to baš ondje gdje se najviše vidi. Kritični su lice, vrat i dekolte.

Jagodice se zategle, ‘smijalice’ oko očiju postale dramatične, ‘pušilice’ se usjekle, bore na čelu razasule se i produbile, usjekle u vrat, namreškale dekolte. Ili smo pak, puni akni, čepova, ljuskica, flekica.

dani-reviderma-u-poliklinici-lege-artis-feature

Koža muška, ženska, debela, tanka, osjetljva i ‘kvalitetna’… Kolagen je naprosto nestao, tonus i elastičnost s plaže popuštaju, zlaćani sjaj lagano blijedi.

Ako želite lijepu, glatku i blistavu kožu nakon plaže i sunca preporučujemo naše Reviderm tretmane za obnovu kože nakon sunca.

Reviderm tretmani na – 30% popusta

Manager tretman

Regeneracija kože s antiage tretmanom koji čini kožu glatkom blistavom s umanjenim borama i hiperpigmentacijama.

Idealan je za sve one koji su zaokupirani obavezama, nemaju puno vremena i trebaju intenzivan tretman u što kraćem vremenu.

Reviderm wellnes lift i Reviderm oxygen III – Step

Poseban tretman za povećanje sposobnosti stanica da vežu što više kisika. Idealan je za zrelu kožu i kožu oštećenu od sunca, za pušačku kožu te za uravnoteženje kože koja je pod stresom.

Reviderm viva tretman

Visoko kvalitetan specijaliziran tretman za revitalizaciju kože. Idealan je umornu, suhu i isušenu kožu. .

dani-reviderma-u-poliklinici-lege-artis-featuredani-reviderma-u-poliklinici-lege-artis-featuredani-reviderma-u-poliklinici-lege-artis-feature