Potpisali smo ugovor o poslovnoj suradnji s Poliklinikom Doktora Branka Glušca iz Makarske. Predmet suradnje je područje kirurgije vena za koje je zadužen naš dr. Krešimir Čandrlić.

Širimo svoje poslovanje na područje Makarske
Širimo svoje poslovanje na područje Makarske

Naš tim će nakon 1. listopada 2018. godine redovito gostovati u Poliklinici doktora Glušca, gdje će dr. Krešimir Čandrlić, vaskularni kirurg, obavlja preglede vena uz color dopler, kao i operacijske zahvate suvremenim endovaskulanim metodama.

Kao metode liječenje dr. Čandrlić primjenjuje najsuvremenije, minimalno invazivne metode nakon kojih pacijente odmah pušta kući. Metode su bezbolne, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i samim time pacijenti nisu uskraćeni za obavljanje dnevnih aktivnosti. Obaveza pacijenta je nakon operacije doći na kontrolni pregled kako bi se pratilo njegovo stanje nakon operacije.

Svim pacijentima s područja Makarske i gravitirajućih područja koji žele riješiti probleme s venama brzo, učinkovito, minimalno invazivno i što je najbitnije trajno preporučujemo prvi pregled kod doktora Čandrlića.

Narudžbe na pregled moguće je izvršiti pozivom na broj telefona +385 (0)21 616 303, a detalje o tehnikama koje će doktor Čandrlić primjenjivati, proceduri, tijeku i vremenu zahvat te oporavku možete pročitati na našoj web stranici.

...