Uspavalo nas je predugo proljeće! Vreli lipanj tjera nas da posegnemo za ljetnim  ˇkrpicamaˇ. Panika! Odjednom su vidljivi  šlaufićiˇna struku, nabori ispod guze, naslage na koljenimaˇ… Koža nam je siva i puna pora, obrazi se pomalo opustili, produbile se sve bore na čelu i bljesnule izdajničke smijalice… A tek te užasne dlačice…kao da su podivljale..

Ne brinite – rješenje je, zna se već,  Poliklinika Lege Artis!

Temperaturu i stres snižavamo – ljetnim prigodnim popustima!

Čekamo vas, spremni!


LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

Kada su dlačice u pitanju, govorimo o neprijatelju broj 1 za većinu žena, a u novije vrijeme i muškaraca. Zasigurno je svaka žena barem jednom u životu pomislila: ‘Želim ih se riješiti zauvijek!’. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće. Britvice, vosak ili krema za depilaciju mogu postati prošlost.

  • UŠTEDA 50% na sve tretmane epilacija


VENUS LEGACY – HIT LJETNI TRETMAN

Sanjate li o čvrstoj, zategnutoj koži tijela i lica, otapanju celulita i masnih ‘šlaufa’ ?

VENUS LEGACY, pomoću 3 tehnologije u jednom uređaju prilika je da aktivno, ciljano i ugodno provedete godišnji odmor. Posve neinvazivno, neizmjerno ugodno i efikasno! Rezultati su vidljivi odmah nakon nekoliko tretmana.

  • PAKET TIJELO – Venus legacy 3+2 gratis
  • PAKET LICE – Venus Legacy + laser lice gratis


Laserski tretmani su u Poliklinici Lege Artis su podijeljeni po regijama tijela. Prije svakog laserskog tretmana, nudimo Vam besplatne konzultacije s našim medicinskim kozmetolozima na kojima ćete dobiti preporuku broja tretmana i na kojima možemo detaljno porazgovarati o tretmanu, pripremi i mjerama opreza.


DERMALNI FILERI

Ne zaboravite na naše dermalne filere. Svi će primjetiti, ali nitko neće znati.