JEDINSTVENO U POLIKLINICI LEGE ARTIS – HIT LJETNI TRETMANI

//JEDINSTVENO U POLIKLINICI LEGE ARTIS – HIT LJETNI TRETMANI

Uspavalo nas je predugo proljeće! Vreli lipanj tjera nas da posegnemo za ljetnim  ˇkrpicamaˇ. Panika! Odjednom su vidljivi  šlaufićiˇna struku, nabori ispod guze, naslage na koljenimaˇ… Koža nam je siva i puna pora, obrazi se pomalo opustili, produbile se sve bore na čelu i bljesnule izdajničke smijalice… A tek te užasne dlačice…kao da su podivljale..

Ne brinite – rješenje je, zna se već,  Poliklinika Lege Artis!

Temperaturu i stres snižavamo – ljetnim prigodnim popustima!

Čekamo vas, spremni!


LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

Kada su dlačice u pitanju, govorimo o neprijatelju broj 1 za većinu žena, a u novije vrijeme i muškaraca. Zasigurno je svaka žena barem jednom u životu pomislila: ‘Želim ih se riješiti zauvijek!’. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće. Britvice, vosak ili krema za depilaciju mogu postati prošlost.

  • UŠTEDA 50% na sve tretmane epilacija


VENUS LEGACY – HIT LJETNI TRETMAN

Sanjate li o čvrstoj, zategnutoj koži tijela i lica, otapanju celulita i masnih ‘šlaufa’ ?

VENUS LEGACY, pomoću 3 tehnologije u jednom uređaju prilika je da aktivno, ciljano i ugodno provedete godišnji odmor. Posve neinvazivno, neizmjerno ugodno i efikasno! Rezultati su vidljivi odmah nakon nekoliko tretmana.

  • PAKET TIJELO – Venus legacy 3+2 gratis
  • PAKET LICE – Venus Legacy + laser lice gratis


Laserski tretmani su u Poliklinici Lege Artis su podijeljeni po regijama tijela. Prije svakog laserskog tretmana, nudimo Vam besplatne konzultacije s našim medicinskim kozmetolozima na kojima ćete dobiti preporuku broja tretmana i na kojima možemo detaljno porazgovarati o tretmanu, pripremi i mjerama opreza.


DERMALNI FILERI

Ne zaboravite na naše dermalne filere. Svi će primjetiti, ali nitko neće znati.

2019-06-10T13:30:49+00:0010-06-2019|