Ovaj put obogaćeni iskustvom našeg kolege Karla donosimo priču o dlakavim leđima, bakinim venama, Karlovim madežima, Tarinim usnama, tatinom crvenilu na licu te slabom srcu nesretnog prolaznika.

Prekrasan dan, Tara i ja bezbrižno šetamo Vukovarskom ulicom. Dobro raspoloženi izmjenjujemo razne teme. Malo, malo komentiramo nekog prolaznika, a ja potajno, moram priznati, što se više približavamo broju 1 gubim koncentraciju  jer prolaznice postaju sve „zanimljivije“. Te „zanimljive“ prolaznice zamjećuje i Tara te uz komentar da držim oči na njoj pokušava zadržati moju koncentraciju.

Kako pad moje koncentracije i interes za naše zajedničke teme, zbog utjecaja u najmanju ruku zanimljive okoline  postaje očigledan, počinjem lagano nervirati Taru. Svjestan još uvijek cijele situacije pokušavam kontrolirati pogled. U datom trenutku iz grma, tako reći, izlijeće moj kolega fotograf koji kadrom hvata „legice dana“.

Iskusan čovjek, no ovaj puta također vidno zbunjen utjecajem okoline, pozdravlja mene i komentira: „E lega jesi vidio? Pa ovo je nevjerojatno. Ja takvo što u životu nisam vidio. Ne možeš se normalno okrenuti.„

Na broju 3 i Tara počinje shvaćati da se radi o nekakvim neprirodnim anomalijama. Sada već spojenih interesa nastavljamo zajedno istraživati. Pomalo rasterećen i vidno sretniji što Tara ima razumijevanja za moje trenutne „probleme“ te zbog vanjskog utjecaja 😊 nastavljam šetati.

Situacija postaje sve ozbiljnija, a na broju 2 počinje me oblijevati znoj. Moj kolega fotograf uživio se u ulogu James Bonda i sa svojim fotoaparatom iz parkića, preko puta, pokušava zabilježiti što više dobrih fotki. Mislim da bi danas, zbog uvjeta koji su ga snašli na poslu, u najmanju ruku trebao dobiti duplu dnevnicu.

I napokon dolazimo do broja 1. Kad ono BINGO. A PANO, a na njemu odgovor – ESTETSKI TRETMANI, ESTETSKA KIRURGIJA – naravno Poliklinika Lege Artis. Pa ljudi moji, pomislim si, trebate i kardiologa za mušku populaciju slabijeg srca.

A kada je Tara vidjela na A PANOU dermalne filere i uklanjanje dlaka našao sam se u velikim problemima: „Jooooj, idemo kod njih. Obećao si mi pokloniti filere za našu drugu godišnjicu. Ti bi se mogao riješiti ovih dlaka na leđima. Znaš nisu baš posebno privlačne.“ – oduševljeno će Tara.

Dezorijentiran, nekoncentriran ponavljam sebi: „Ok, ok sve će biti ok.“ – više od riječi „ok“ bilo je teško i zamisliti, a kamoli izgovoriti. Naravno pristajem, a na putu do lifta (Poliklinika Lege Artis se nalazi na drugom katu) zabrinut za svoje srce molim Boga samo da imaju kardiologa jer za mene je ovo vrlo teška i stresna situacija.

Dolazimo u Polikliniku, a na recepciji nas dočeka vrlo ljubazna djevojka čija pojava progresivno utječe na broj mojih otkucaja. Sada je već ozbiljna panika. Tara je s njom krenula razgovarati oko tretmana filerima i oko trajne epilacije mojih leđa. Ja sam si malo sjeo i popio čašu vode iz obližnjeg automata.

 

Malo dolazim k sebi, a ono novi šok: „Karlo, kaže djevojka da odmah možeš na tretman i da znaš upravo imaju akciju 50% popust na tretmane traje epilacije.” Ma bolje na tretman nego da moram na ulicu ili biti tu u čekaonici. Ako još malo ostanem ne gine mi infarkt. Znanstveno je dokazano da žene vole dlakave muškarce. No, za sve postoji granica, a ukoliko imate dlakava leđa kao ja, to znači da ste granicu prešli definitivno.

Tara je imala novu zamolbu za mene: “Karlo gle imaju i Vensu legacy na popustu 50%, smijem i ovaj tretman? Znaš da nam je godišnjica?” Kada me pogledala s tim svojim okicama samo sam rekao: “Može ljubavi”

Dobila je odmah svoj termin za aplikaciju dermalnih filera, a pola sata nakon tretmana našli smo se u čekaonici.

Zakazali smo i baki pregled vena, a tati tretman crvenila lica žutim laserom. Kako mi se okruženje u najmanju ruku svidjelo, odlučio sam zakazati i termi za uklanjanje madeža – prilika za novu šetnju Vukovarskom. :) Tara na Venus legacy,  a ja ću na uklanjanje madeža.

Moram priznati da je Tara u trenu, nakon tretmana filerima zablistala. Na izlazu iz zgrade Poliklinike to su zamijetili i slučajni prolaznici, a zamijetio je i James Bond te okinuo nekoliko fotki Tare. Znate li tko je izašao na naslovnici kao „legica dana“?

Drugi dan sam čuo da je nekog čovjeka baš iz tog parkića vozila hitna. Tko zna što je jadan čovjek sve preživio?

 

P.S.  Situacije i likovi su nestvarni, ali je stvarna ponuda Poliklinike Lege Artis.
  • vaskularna kirurgija (kirurgija vena – pregledi i operacije)
  • opća kirurgija (uklanjanje madeža bradavica, fibroma, lipoma…manjih kožnih promjena)
  • proktološka kirurgija (hemoroidi, fisure, fistule….)
  • estetska kirurgija (kompletan opus estetskih zahvata)
  • estetski tretmani (fileri, botoks, tretmani medicinskom dermokozmetikom, laserski tretmani pomlađivanja i rješavanja problema na koži, tretmani mršavljenja, mikrodermoabrazija, sermapen…)

 


ISKORISTITE PRILIKU

  • TRAJNA EPILACIA DLAČICA LASEROM – 50%
  • POKLON BON OD 200,00 KN ZA UKLANJANJE MADEŽA ILI PREGLED VENA (UZ TRETMAN CRVENILA LICA ŽUTIM LASEROM)
  • LIFING LICA i VRATA TE ZATEZANJE KOŽE TIJELA – 50%