Ove godine Djedica svima dijeli i poklon iz POLIKLINIKE LEGE ARTIS.

Božić je pred vratima. Stiglo je vrijeme kada će se pripremiti blagdanski stol, zapaliti pokoja svjećica i uživati u krugu obitelji.

S Božićem nam se bliži i vrijeme domjenaka. Sigurno je da ni ovi blagdani neće proći bez obilnog blagdanskog stola.

Ima i onih koji su u blagodatima obilnog stola uživali tijekom cijele godine. Naš Djedica se ove godine malko opustio. Odmarao se na plaži, pio koktele, tulumario, roštiljao s ekipom – živio život punim plućima.

Kada je stigao prosinac frka…pokušao Djedica sjesti u saonice, a guza ne stane. Ne stane guza ni u njegovo odijelo. Svi njegovi suradnici su se zabrinuli. Zabrinutost nije silazila ni s Djedicinog lica. „Kako ćemo podijeliti poklone?“ pitao je Rudolf.

No, kratko je to sve trajalo. Kao i uvijek snalažljivi Djedica je pronašao rješenje. Proširio klupu, proširio odijelo, ali su se sobovi pobunili. Rudolf nakon prvog kruga vožnje nije mogao smiriti otkucaje. Dogovorio se tako Rudolf – kao predvodnik sindikata,  s ostalom sobovima da Djedicu pošalju u fitness. No, nije se Djedici baš svidjelo hopsati po spravama. Odustao je već nakon 15 minuta prvog treninga i vratio se pakiranju poklona.

Rudolf je već planirao organizirati štrajk. Nikako se nije mogao pomiriti s novonastalom situacijom.

Iako pomalo zabrinuti, svi su marljivo pakirali poklon. Bilo je malih, srednjih, velikih poklona…. Jedan je Rudolfu posebno zapeo za oko – OGROMAN POKLON. Pomisli si Rudolf: „Ovi mora da su ove godine bili jaaaako dobri.“ Škicne on  i vidi da je adresiran na Vukovarsku 1, Osijek – POLIKLINIKA LEGE ARTIS.

Rudolfu je odmah od sreće prosvijetlio nos. Bingo pomisli „ZERONA“. tretmani redukcije masnih naslaga. Odmah je organizirao HITAN sastanak sobova. Skupili su novac za POKLON BON  i kupili Djedici paket tretmana MRŠAVLJENJA.

Rudolf se pokazao i kao odličan pregovarač. Uz TRETMAN ZERONE uspio je izlobirati za sve klijente Poliklinike, u dvanaestom mjesecu, POKLON paket uz Zeronu – LIMFNU DRENAŽU  vrijednosti 5400,00 kn.

Zamislite, Djedica je već nakon dva tjedna lepršao kao perce 😊 Zabrinutost s njegova lica potpuno je uklonjena. Sada je sve spremno za Badnje veće. Djedica je u odličnoj kondiciji i ove godine je pun iznenađenja. Možda vam ove godine pokloni stignu i prije Božića.

 Vrijeme Božića je vrijeme darivanja. Razveselite i vi svog „Djedicu“ POKLON PAKETIMA iz Poliklinike Lege Artis.

AKCIJA ZERONA HLADNI LASER za redukciju masnih naslaga i celulita u kombinaciji s LIMFNOM DRENAŽOM GRATIS.