Hiperpigmentacije nakon ljeta – NE HVALA!

Visokopotentni retinol je broj 1 ključni sastojak u tretiranju raznih vrsta hiperpigmentacija. Djeluje tako da uspavljuje prekomjerno aktivne stanice koje proizvode melanin i  pomaže u jednakomjernoj rasprostranjenosti pigmenta s ciljem postizanja jednolikog tona kože.

Iskoristite ponudu za kraj ljeta i uz kupovinu seta za jake pigmentacije  GRATIS  Exfoliation Accelerator 30ml i Hydrating Creme 58g u vrijednosti od 610,00 kn.

Jake hiperpigmentacija

Potentni retinol, posvetljivači kože i antioksidansi djeluju brzo kako bi se uz postizanje ujednačenog tona popravila tekstura i čvrstoća kože.

BRIGHTALIVE

Smanjuje diskoloracije na koži i smeđe mrlje zahvaljujući multi-vektorskom učinku za posvjetljivanje kože. Idealan je  za sve tipove kože kada jako posvjetljivanje nije potrebno.

RETINOL SKIN BRIGHTENER 1%

Brzo posvjetljuje i ujednačava ton kože s visoko potentnim retinolom. Idealan je za uporabu u prvoj fazi terapije uklanjanja hiperpigmentacija i/ili kao proizvod za održavanje rezultata nakon završetka terapije posvjetljivanja kože.

WRINKLE + TEXTURE REPAIR

Korištenjem  inovativne mikro emulzijske tehnologije, ova potentna formula retinola, u spoju s antioksidansima matičnih stanica biljaka i biomimetičkim proteinima, pomaže ukloniti znakove starenja i pomaže u prevenciji daljnjih oštećenja kože.

EXFOLIATION ACCELERATOR

Ovaj jedinstveni kompleks glikolne i mliječne kiseline pomaže uklanjanju mrtvih stanica i omogućuje obnavljanje na površini kože. Bogat antioksidansima pomaže smirivanju kože zahvaljujući anti-iritacijskim svojstvima.

HYDRATING CREME

Ova lagana obnavljajuća formula s kompleksom ZOX12™, smanjuje fine linije te učinkovito hidrira i smiruje iritiranu, suhu i nadraženu kožu što je posebno