Blistava koža i nakon ljeta? DA MOLIM

Rješenja koja donose odlične rezultate i čine kožu blistavom i zdravom. Posvijetlite  i ujednačite ton kože.

Smanjite crvenilo, spriječite stvaranje novog pigmenta i do 80% te smanjite znakove starenja uz pomoć vitamina C i retinola.

Iskoristite ponudu za kraj ljeta i uz kupovinu seta za umjerene pigmentacije u iznosu od 2410,00kn  – GRATIS  Hydrating Creme 58g u vrijednosti od 370,00 kn.

Umjerene hiperpigmentacije
Posebno osmišljeno kako bi posvijetlio ton kože i smanjio vidljivost diskoloracija. Ujednačuje ton kože i smanjuje vidljivost finih linija i bora. Dovoljno je blag za svakodnevnu primjenu.

10% VITAMIN  C 50ml
Visoko potentna doza čistog C vitamina koja rapidno smanjuje hiperpigmentacije, popravlja teksturu kože, prosvjetljuje i ujednačava ton kože. Također smanjuje pojavu finih linija i bora.

BRIGHTALIVE® 50ml
Smanjuje diskoloracije na koži i smeđe mrlje zahvaljujući multi-vektorskom učinku za prosvjetljivanje kože. Idealan je  za sve tipove kože kada jako prosvjetljivanje nije potrebno.

RETINOL SKIN BRIGHTENER 1% 50ml
Brzo posvjetljuje i ujednačava ton kože s visoko potentnim retinolom. Idealan je za uporabu u prvoj fazi terapije uklanjanja hiperpigmentacija i/ili kao proizvod za održavanje rezultata nakon završetka terapije prosvjetljivanja kože.

HYDRATING CREME 58g
Ova lagana obnavljajuća formula s kompleksom ZOX12 ™, smanjuje fine linije te učinkovito hidrira i smiruje iritiranu , suhu i nadraženu kožu što je posebno bitno nakon zahvata.