Riječ je o HIFU TOP uređaju, fokusiranom ultrazvuku visokog intenziteta, koji redovito koriste i svjetski poznate hollywoodske zvijezde poput Angeline Jolie, Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Jennifer Aniston te VELVET SKIN Intra Plus sofisticiranoj radiofrekvenciji koju je popularizirala Oprah Winfrey.

Od sada su svi ti uređaji i tretmani dostupni po prvi put u Slavoniji.

Ovi tretmani omiljeni su i među brojim domaćim zvijezdama kao što su Danijela Martinović, zlatna olimpijka Sandra Perković, TV voditeljica Mirna Maras, video producentica i kolumnistica Monika Kravić.

Već nakon prvog tretmana u Poliklinici Lege Artis, vidjet ćete rezultate na svojoj koži jer HIFU uređaj radi na principu stimulacije i obnove kolagena uz poboljšanje teksture i smanjenje opuštanja kože.

Brže ostvarite željene rezultate i smanjite podbradak, bore na čelu, opuštenost obraza tako da će opuštena koža, mlohavost postati stvar prošlosti!

Želite isprobati nove uređaje? Rezervirajte svoj termin i konzultirajte se s našim timom oko tretmana.

Naše brojne klijentice odmah su pokazale ogroman interes za ovim tretmanima. U nastavku pogledajte kako ovi tretmani izgledaju u Poliklinici Lege Artis.