MAKSILOFACIJALNA KIRURGIJA / ESTETSKA KIRURGIJA / PLASTIČNA KIRURGIJA

maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata

Doc. dr. sc. Aleksandar Milenovid, rođen je u Osijeku gdje je završio osnovnu i srednju školu. U Zagreb odlazi na studij medicine koji je s najboljim ocjenama završio 1994. godine. Fine strukture glave i vrata postaju potpunim izazovom za dr. Milenovida pa odlučuje specijalizirati maksilofacijalnu kirurgiju. Paralelno je završio i subspecijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.

Magistrirao je 2001. godine na Stomatološkom fakultetu na temu disfunkcije živaca nakon disekcije vrata, a doktorirao sedam godina kasnije, također na Stomatološkom fakultetu na temu sentinel biopsije kod tumora usne šupljine.

Svoju edukaciju, na teorijskom i praktičnom planu proveo je u vrhunskim svjetskim centrima plastične kirurgije New Yorka, Glasgowa, Londona, Beča.

Danas nije samo uspješan liječnik, ved i docent na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju Stomatološkog fakulteta te član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata i Europskog društva za kraniomaksilofacijalnu kirurgiju.

Svoje znanje redovito prenosi na specijaliziranim svjetskim kongresima. Sudjelovao je kao predavač na više od 100 domadih i svjetskih kongresa.

Aktivno se koristi engleskim i njemačkim jezikom.

Zadovoljan je što može jutrima spašavati živote u Kliničkoj bolnici Dubrava a popodnevima svoje znanje i iskustvo primijeniti u poliklinici Imed. Za njega je rad kreativni izazov koji rezultira zadovoljstvom svakog pacijenta.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Naruči se

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.