Neinvazivna, nekirurška metoda reduciranja bora, ugodna i učinkovita.

Radiofrekvencijska tehnologija s Pellevé sustavom namijenjena je tretmanu kože lica, vrata i dekoltea; jedna od rijetkih metoda kojom se može uspješno tretirati i područje neposredno oko očiju i očni kapci!

Rezultat je vidljiv odmah nakon prve serije od 3 tretmana, a poboljšanje čvrstoće i zategnutosti kože traju oko 6 mjeseci. Tretman traje oko 45-60 minuta, bez otoka, crvenila ili iritacije, izuzetno je ugodan – odmah je moguće nastaviti uobičajene aktivnosti, pa predstavlja izvrstan predah tijekom napornog dana.

U kombinaciji s laserskom rejuvenacijom, Pellevé nekirurški face lift prvi je izbor za žene i muškarce koji žele neinvazivnu tehniku uklanjanja bora uz zatezanje lica i vrata, tehniku koja omogućuje i poboljšanje i održavanje stanja.

Opis zahvata

Pellevé RF je revolucionarni sustav zatezanja kože za neablativno pomlađivanje, kojeg je proizvela američka tvrtka Ellman Internacional.

Pellevé koristi tehniku radiofrekvencije za zagrijavanje dubljih slojeva tkiva, bez oštećenja epidermisa. Toplinom se postojeći kolagen skuplja, proizvodeći efekt zatezanja. Toplina stimulira i stanice fibroblasta na produkciju novog, vlastitog kolagena koji ‘odozdo’, iz dubine tkiva ispunjava postojeće bore. Također, stimulira se i lokalna mikrocirkulacija što pojačava drenažu suviška tekućine iz međustaničnog prostora uz eliminaciju nagomilanih toksičnih produkata metabolizma.

Već par dana nakon prvog tretmana osjete se i vide rezultati; optimalni efekt postiže se obično nakon tri ponavljanja, ovisno o dubini bora i mlohvosti kože

Kandidati / indikacije

Neovisno o dobi; izvrsno je za muškarce i žene koji žele postići i održavati prirodno svježiji, zdrav i mladenački izgled, koji žele izbjeći naglašene radikalne efekte, bez izvjesnog perioda oporavka koje iziskuju kirurške metode.

Tijek zahvata

Tretman se opisuje kao vrlo ugodnan doživljaj. U Poliklinici Lege artis obično ga radimo nakon prethodne enzimatske pripreme i mikrodermoabrazije, što intenzivira efekte.

Za razliku od ostalih tehnologija za učvršćivanje kože, Pellevé ne zahtijeva upotrebu anestezije ni hlađenja. Može se očekivati osjećaj dubokog zagrijavanja pri kružnim ili radijalnim pokretima radiofrekvencijskom sondom po koži, prethodno obilno namazanoj hijaluronskim gelom.

Oporavak

Odmah nakon tretmana, uz osjećaj ugodne topline na tretiranom području, može se javiti lagano ujednačeno crvenilo kao odraz intenzivne prokrvljenosti zbog stimulacije mikrocirkulacije. Stoga se nanosi Reviderm hydrocalming mask, potom eventualno, adekvatna krema iz Reviderm spektra. Potom se pacijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima, odmoren, oporavljen, svjež.

Nuspojave / komplikacije

Većina pacijenata odmah je, bez ikakvih komplikacija, osvježena već nakon prvog tretmana. Uz – tek rijetko i sporadično – blagi, brzo prolazni eritem neposredno nakon tretmana, može se odmah nanijeti šminka i nastaviti s aktivnostima. Stoga je za Pellevé RF, kao i za ostale estetske tretmane, potrebno odabrati educiranog i kompetentnog liječnika i kozmetologa, s dovoljno iskustva u struci.

Paket

Paket uključuje: prvi konzultacijski pregled s liječnikom, 3 Pellevé RF tretmana; uz skidanje šminke i enzimatsku pripremu te nanošenje umirujuće maske.

Često se Pellevé radiofrekvencija kombinira s laserskim tretmanima Asclepion diodnim laserom radi efektnijeg i dugotrajnijeg učinka. Također, može se kombinirati i s različitim Reviderm tretmanima, ovisno o zahtjevima kože.

Rezervaciju termina pregleda, konzultacija ili zahvata možete izvršiti pozivom na +385 (0) 31 325 676

Pitaj dr. Čandrlića

Pitaj dr. Čandrlića

Imate li dodatnih pitanja? Kliknite ovdje i direktno pitajte naše doktore.

Pitaj dr. Čandrlića
Naruči se

Naruči se!

Naručite se putem interneta. Kliknite ovdje i dogovorite Vaš termin odmah.

Naruči se